To szkolenie jest dla tych co regularnie coś warzą czy dla amatorów również?
Jeśli byłyby jakies ograniczenia co do uczestników, to bym napisała w pierwszym poście. Proszę nie mylić szkolenia z Warsztatami - warsztaty są dla tych, którzy warzą, chcą warzyć, lub chcą zobaczyć co to jest. Szkolenie z oceny sensorycznej jest dla tych, którzy są zainteresowani poszerzeniem swoich horyzontów w tym zakresie.
Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2006-03-01, 23:19.
Maiłabys już 15-go w mojej osobie jednak na "przeszkodzie drobna przeszkoda" w tym dniu młode maja Pierwszą Komunię i chyba nie uda mi sie niepostrzeżenie wymknąć na kilka godzin do Wrocławia
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek.
Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni już teraz niech zabierają się do układania kolekcji.
Po 11 latach wnawiam dzaiłanie browaru i zbieram fundusze na wymianę sprzętu. Wolałbym sprzedać kolekcję w całosci. Za całość chce 450 zl. Wysylka po mojej stronie. Rozważe sprzedaż pojedynczych sztuk pod warunkiem że znajdą sie chetni na wszytkie numery. Wtedy doliczyć...
Nocne Warzenie – Warszawski Browar Bazyliszek zaprasza na warzenie w swoim browarze!
Zwiedzanie browaru, aktywne uczestnictwo w całym procesie warzenia piwa, degustacja piw prosto z beczek oraz tanków – to zaledwie kilka atrakcji, przewidzianych w ramach „Nocnego Warzenia” w Warszawskim...
Trochę tu ostatnio ciszej. Nie zmienia to faktu, że rok się kończy więc czas szykować ankietę podstawek.
Mimo okrągłego jubileuszu nie planuję żadnych ogromnych zmian. Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni mogą już teraz, zabierać się do liczenia i porządkowania...
Comment