16. JAckson
Ocena sensoryczna piwa - profesjonalne szkolenie, 14.05.06 - chętni?
Collapse
X
-
Wstępnie proszę mnie dopisać do listy - zawsze chciałem się dowiedzieć czy na coś nadaje się moje "blaszane" podniebienie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomalpWstępnie reflektuję. Proszę o kontakt pod koniec kwietnia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA ja proszę o baczne obserwowanie tematu Zwłaszcza, ze raczej trundo będzie mi się skontaktować z osobą, która nie podała na siebie żadnych namiarówŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
1. Marusia
2. WC
3. Kangur - może
4. Publius - może
5. Joelka
6. Piotras
7. Wesoły
8. Greg
9. Adam16 - może
10. Monne
11. Kham
12. Warek
13. Art - może
14. Tomasz_FK - może
15. Krzysiu
16. Jackson
17. Biziel na 80%
18. Mjp
19. Elcia
20. Bobsley
21. Maremali - wstępnie [cokolwiek by to nie znaczyło]
22. Kopyr
23. Tomalp
OK, zatem jest już minimalna wymagana ilość uczestników Oczywiście jeśli jeszcze ktoś będzie chętny, koniecznie niech się wpisuje, bo materiałów szkoleniowych będzie zakupionych wg ilości zapisanych.Last edited by Marusia; 2006-03-05, 18:06.
Comment
-
-
było może, w możu kołek....
ja bym się tak morze wpisała na listę "może" , jak zwykle zresztą, możecie mnie dopisywać ustawowo do wszelkich podlist spotkaniowych w rubryce "morze" i może w końcu gdzieś się pojawię............
a Sensor na żywo, ech... powiało SG**** zbliża ludzi... :-]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaProszę o dopisanie do "może-listy"
Ale pewnie będzie kicha, bo pociąg mam na Wrocku Głównym o 15:35...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaProszę o dopisanie do "może-listy"
Ale pewnie będzie kicha, bo pociąg mam na Wrocku Głównym o 15:35...
Comment
-
Comment