Joelko, już pisałam parę postów powyżej o tym
Ocena sensoryczna piwa - profesjonalne szkolenie, 14.05.06 - chętni?
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibiDo Wrocławia nie pojadę, proszę na mnie nie liczyć . A tak poważnie gdyby ktoś organizował podobne szkolenie w Warszawie, chętnie bym sie podszkolił."Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Dzięki serdeczne, choć w Piaście to chyba mnie nie przyjmą- już tam kiedyś nocowałem . Może załapie się do Polonii, bo sam już nie wiem, gdzie ja tam spałem. Budynek był w ciągu innych budynków i chyba rzeczywiście naprzeciw dworca. A Polonia jest na rogu? No to może Polonia. Myślę o noclegu od piątku, bo nie wiem, o której się zacznie w sobotę. Nie chce wpaść (nie wiem nawet jeszcze gdzie to jest) z wywieszonym ozorkiem. Pomóżcie mi zlokalizować tę Polonię. Pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika InfamTo chyba niemożliwe. Warszawka pozostaje daleko w tyle pod tym względem do Wrocławia. Jeśli miałby się zdarzyć cud to pisałbym się. (...)
Może się weźmiesz za organizację takiego cudu????Last edited by Małażonka; 2006-03-22, 09:13.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaCuda się zdarzają
Może się weźmiesz za organizację takiego cudu????
Nie wezmę się za żadną organizację póki przynajmniej raz nie będę uczestnikiem takiej imprezy. I jeśli w Warszawce nic się nie wykroi w najbliższym czasie to przeciągnę się gdzieś dalej (jeśli mnie będą chcieli )"Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika InfamA jednak udała mi się mała prowokacja :-)
Nie wezmę się za żadną organizację póki przynajmniej raz nie będę uczestnikiem takiej imprezy. I jeśli w Warszawce nic się nie wykroi w najbliższym czasie to przeciągnę się gdzieś dalej (jeśli mnie będą chcieli )Last edited by Marusia; 2006-03-22, 09:48.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AntałekAle widzisz, Marusiu, Joelka już wie, że mnie to trzeba kilka razy powtarzać I za to Was lubię. Pozdrawiam
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Antałek....Jakie wykupiła???? Ja codziennie sprawdzam miejsca hotelowe, dzwonie co 2 dni..Jak nie będzie żadnych miejsc to sie wtedy rozpocznie wielka...przpogromna...PANIKA!!! I wtedy będę negocjowała warunki spania pod mostemMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Nie macie się o co martwić, sekcja wrocławska zajęła już wszystkie miejsca noclegowe.
Do obowiązujących cen należy doliczyć skrzynkę piwa dla prezesowej i możemy wtedy rozmawiać o jakimś miejscu do spania(wolna jest jeszcze trzecia ławka na piątym peronie Dworca Głównego we Wrocławiu).
Comment
-
Comment