Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc
Ocena sensoryczna piwa - profesjonalne szkolenie, 14.05.06 - chętni?
Collapse
X
-
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire.... Ja codziennie sprawdzam miejsca hotelowe, dzwonie co 2 dni.....Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
O rety, rety !!!!! Ja myślałem że Wy żartujecie Co ja teraz pocznę. Matko moja, ty już mnie pewno widzisz, jak leżę pod ławeczką na trzecim peronie i trzęsę się z zimna o drugiej nad ranem. Ale nie martw się mamusiu, Twój syn dla piwa (i poznania nowych przyjaciół) zniesie niejedno cierpienie. Koteczku drogi, może znajdzie się dla mnie jeszcze jakaś słomianka. Ja zacznę dzwonić od przyszłego tygodnia dopiero i mam nadzieję, że Kotka, jak zwykle sieje panikę. Pozdrawiam wszystkich
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AntałekO rety, rety !!!!! Ja myślałem że Wy żartujecie Co ja teraz pocznę.
Co do noclegu to polecam TRIO. Tam można znaleźć nocleg nawet bez rezerwacji wcześniejszej. Blisko rynku, na piechotkę. http://www.puhot.pl/text.php?alias=l...a_trio&lang=PL
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaCo do noclegu to polecam TRIO. Tam można znaleźć nocleg nawet bez rezerwacji wcześniejszej. Blisko rynku, na piechotkę. http://www.puhot.pl/text.php?alias=l...a_trio&lang=PL
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcChyba się pomyliłaś, przecież tam sie wynajmuje na godziny pokoje(pokoje niekoniecznie do spania).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaJa tam niczyim materacem nie byłam. Nie wnikam w jakich celach ktoś wynajmuje pokoje. Mogę jednak zapewnić, że jest schludnie i cicho. Nocowałam pare razy i jestem pewna, że to zwykły hotel.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcAntałku nie słuchaj się Joelki i przyjeżdżaj ze śpiworem, oraz namiotem, bo może padać.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment