mam, Mam MAm MAM !!!!
Mam miejsce w hotelu. Wy chyba sobie żartowaliście, bo jak zacząłęm rozmowę z recepcjonistką, że bardzo mi zależy i może znajdzie się jeszcze, choćby maluteńka jedyneczka, to ona ze zdziwieniem powiedziała: "ale my mamy wolne pokoje"
Wow, ale wtopa
W każdym razie mam miejsce w Polonii, a więc..... DO ZOBACZENIA !!!!!
Ale Ty człowieku aferę zawsze robisz wkoło siebie Do Wrocławia jedziesz a na spotkania w Krakowie nie przyjdziesz
Hmmm, trudno mi odpowiedzieć na Twojego posta. Czy naprawdę tak to odbierasz? Jeśli tak to jest mi strasznie głupio, bo nie zdawałem sobie sprawy, że ktoś tak może odbierać moje posty. Myślałem....., ale jak widać źle myślałem. Przepraszam Najbliższe spotkanie jest w czwartek, a czwartki mam zajęte do wieczora. Bardzo chciałbym znów wspólnie z Wami się napić piwa. Wcześniejsze spotkania widocznie umknęły mojej uwadze.
Wiesz, po tym co mi tu napisałeś nie wiem co robić.
Antałek i ja swoje dołożę....Czy Ty wiesz, w jaką panikę mnie teraz wprawiłeś???A swoją drogą..Miło, że tam jeszcze miejsca są
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Oj, Kocie, teraz mi nie do śmiechu, bo chyba obraził się na mnie krajan
E tam zaraz obraził Po prostu jestem zdziwiony. Większość postów, które w tym temacie zamieszczasz wygląda po prostu dziwnie. Organizatora interesuje czy bedziesz czy nie a to czy masz parasolkę to nie jest zbyt istotne - tak mnie sie wydaje. Marusiu
Temat parasolki wyszedł nie ode mnie, aby podtrzymać żartobliwy charakter postów pisanych przez kilka osób. Szlangbaum, wiesz, że zmusiłeś mnie do zajrzeznia we wszystkie napisane przeze mnie posty. A to po to , żeby sprawdzić, czy mogłem komuś nieopatrznie czymkolwiek zrobić przykrość. I może nawet znalazłem. Zapewniam Cię jednak, że nie chciałem tutaj nikogo urazić, również Ciebie. Wybieram się w czwartek do espresso, ale jeśli miałbym Ci tym zepsuć wieczór- daj znać. Pozdrawiam
Marusiu, dziękuje, bo naprawdę zrobiło mi się głupio i przykro. Ja po prostu tutaj, na forum odreagowuję codzienny stress. I niejednokrotnie śmieję się w głos czytając Wasze posty. Ale nie chcę również kogokolwiek denerwować, tym bardziej kogoś, kogo znam osobiście i z którym piłem piwo. Oj, chyba zrobiło się jakby sztywniej.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
E tam zaraz obraził Po prostu jestem zdziwiony. Większość postów, które w tym temacie zamieszczasz wygląda po prostu dziwnie. Organizatora interesuje czy bedziesz czy nie a to czy masz parasolkę to nie jest zbyt istotne - tak mnie sie wydaje. Marusiu
Oj wyluzuj troszeczkę. Ja rozumiem zwracać uwagę, kiedy ktoś robi sajgon na forum, ale przy takich milusich postach Antałka?
Temat nie jest o konkretach więc każdy bawi się w grę słów i te posty chyba jeszcze namnożą się do maja
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek.
Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni już teraz niech zabierają się do układania kolekcji.
Po 11 latach wnawiam dzaiłanie browaru i zbieram fundusze na wymianę sprzętu. Wolałbym sprzedać kolekcję w całosci. Za całość chce 450 zl. Wysylka po mojej stronie. Rozważe sprzedaż pojedynczych sztuk pod warunkiem że znajdą sie chetni na wszytkie numery. Wtedy doliczyć...
Nocne Warzenie – Warszawski Browar Bazyliszek zaprasza na warzenie w swoim browarze!
Zwiedzanie browaru, aktywne uczestnictwo w całym procesie warzenia piwa, degustacja piw prosto z beczek oraz tanków – to zaledwie kilka atrakcji, przewidzianych w ramach „Nocnego Warzenia” w Warszawskim...
Trochę tu ostatnio ciszej. Nie zmienia to faktu, że rok się kończy więc czas szykować ankietę podstawek.
Mimo okrągłego jubileuszu nie planuję żadnych ogromnych zmian. Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni mogą już teraz, zabierać się do liczenia i porządkowania...
Comment