Ja chętnie przyjade zobaczyć to niemieckie miasto ale czy nie można tego szkolenia zrobić też n.p. w Tychach przy browarze ?
Jak mi wiadomo tu na miejscu też się robi podobne imprezy ale w gronie zamkniętym.
A kto Ci broni zorganizować? ja, póki co, nie mam ambicji ogólnopolskich
No chyba juz uzupełniłem profil. A apropos noclegów we Wrocławiu to zobaczcie http://www.dlastudenta.pl/pasaz/?act=show_ar&id=1143 - mają niezłą ofertę dla studentów.
A i proszę mnie oczywiście wpisać na listę niedzielnego szkolenia.
A ja dzisiaj wypiłem piwko ze Szlangaumem i było fajowo, więc te parasolki mu chyba nie zapadły głęboko w pamięć i nie denerwują aż tak moje posty wymieniane z Wami.
Po prostu teraz się uśmiechnij
Co za piękny dzień...Udało mi sie zarezerwowac miejsce w Piaście I juz mam nocl;eg..mam! mam! mam!
A informacje dotyczące noclegów są takie: w Polonii miejsc już nie ma (jakieś szkolenie sobie akurat na ten weekend zarezerwowało miejsca, o czym mnie pani poinformowała z niejaką satysfakcją...) i są miejsca w Piaście
A teraz Schlangbaum jak nic mnie zbombie, że kogo obchodzą moje problemy noclegowe
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Raczej chodzi o fakt, że sie tym, cieszę i bredzę na ww temat
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Bardzo proszę o wpis na szkolenie z Sensorem (chyba, że za późno - Marusiu daj znać)
Szkolenie: 14.05.2006r. 12:00 ???
Warsztaty: 13.05.2006r. - nie byłem jeszcze na czymś takim. O której zbierają się pierwsi piwosze?
Czy jak pojawię się ok. 13:00 to będzie początek (kiedyś od 13:00 można było zaczynać ), środek czy koniec?
Bardzo proszę o wpis na szkolenie z Sensorem (chyba, że za późno - Marusiu daj znać)
Szkolenie: 14.05.2006r. 12:00 ???
spoko, zapisany Tak, 12.00
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Infam
Warsztaty: 13.05.2006r. - nie byłem jeszcze na czymś takim. O której zbierają się pierwsi piwosze?
Czy jak pojawię się ok. 13:00 to będzie początek (kiedyś od 13:00 można było zaczynać ), środek czy koniec?
Zaczniemy po 11.00. Dokładny (w miarę) program zamieszczę najpóźniej w poniedziałek
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rutek_patrol
A ja chciałbym zabarc ze sobą jeszcze trzech znajomych. Czy da się? Jeśli tak to proszę zapisać Tomka, Tomka i Jancia.
Jeśli koledzy się zalogują na forum browar.biz i dadzą się poznać choć paroma postami (ale nie na zasadzie "napiszę trzy posty, zeby móc brać udział w szkoleniu, a potem spadam") to się sami zapiszą. Generalnie jest to szkolenie dla forumowiczów, po za tym liczba miejsc już właściwie wyczerpana, chyba, że ktoś zrezygnuje, a nie podejrzewam
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
Marusia, do której godziny będzie trwało szkolenie?
Sensor ocenia takie szkolenie na minimum 3 godziny. Oczywiście wszystko też zależy od aktywności uczestników, dużo pytań, wicie rozumicie jeśli myslisz o tym samym, co Ahumba, czyli o zwinięciu się pociągiem o 15.30, to ryzyk fizyk, najwyżej nie zostaniecie do końca
Sensor ocenia takie szkolenie na minimum 3 godziny. Oczywiście wszystko też zależy od aktywności uczestników, dużo pytań, wicie rozumicie jeśli myslisz o tym samym, co Ahumba, czyli o zwinięciu się pociągiem o 15.30, to ryzyk fizyk, najwyżej nie zostaniecie do końca
Dokładnie o tym myślę. Niestety to chyba jedyne rozsądne połączenie, tak więc najwyżej nie zostaniemy do końca
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek.
Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni już teraz niech zabierają się do układania kolekcji.
Po 11 latach wnawiam dzaiłanie browaru i zbieram fundusze na wymianę sprzętu. Wolałbym sprzedać kolekcję w całosci. Za całość chce 450 zl. Wysylka po mojej stronie. Rozważe sprzedaż pojedynczych sztuk pod warunkiem że znajdą sie chetni na wszytkie numery. Wtedy doliczyć...
Nocne Warzenie – Warszawski Browar Bazyliszek zaprasza na warzenie w swoim browarze!
Zwiedzanie browaru, aktywne uczestnictwo w całym procesie warzenia piwa, degustacja piw prosto z beczek oraz tanków – to zaledwie kilka atrakcji, przewidzianych w ramach „Nocnego Warzenia” w Warszawskim...
Trochę tu ostatnio ciszej. Nie zmienia to faktu, że rok się kończy więc czas szykować ankietę podstawek.
Mimo okrągłego jubileuszu nie planuję żadnych ogromnych zmian. Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni mogą już teraz, zabierać się do liczenia i porządkowania...
Comment