Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Ocena sensoryczna piwa - profesjonalne szkolenie, 14.05.06 - chętni?
Collapse
X
-
Podsumowanie
Zliczyłam Was, mam nadzieję, że nikogo nie przeoczyłam Zapisy skończone, chyba, że ktoś zrezygnuje, bo jest parę opcji "może"
Pamiętajcie, przyszykujcie 35 zł, opłata przy wstępie.
1. Marusia
2. Marcin_wc
3. Joelka
4. Piotras
5. Wesoly
6. Greg_
7. Kham
8. Monne
9. Warek
10. Art
11. Maggyk
12. Krzysiu
13. Jackson
14. Biziel
15. Mjp
16. Elcia
17. Bobsley
18. Juby_Piwosz
19. Kot_z_Cheshire
20. Dkrasnodębski
21. Ahumba
22. Rzuff
23. Maryhh
24. Antałek
25. Małażonka
26. Iron
27. Cafepiwosz
28. Rutek_patrol
29. Hania
30. Infam
Może - lista:
31. Publius
32. Kangurpl
33. Tomasz_FK
34. Maremali
35. Kopyr
36. Seta
37. Alchemych
38. Mycha
39. Adam16
40. Naczelnik
41. Jerzy
42. Podlasiak?
43. Tomalp?
Do końca kwietnia może - lista musi się dookreślić, ze względu na ilość trunków testowych do zakupu. Jeśli ktoś z listy głównej rezygnuje, też koniecznie proszę dac mi znaćLast edited by Marusia; 2006-04-10, 16:14.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaZliczyłam Was, mam nadzieję, że nikogo nie przeoczyłam Zapisy skończone, chyba, że ktoś zrezygnuje, bo jest parę opcji "może"Tomasz
"Sleeping makes me hungry. And eating makes me sleepy. Life is good." Garfield, 11 lipca 1991 r.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Może - lista:
35. Kopyr
[B]
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr22 (chyba) - Kopyr - jestem chętny!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyrJakby nie starczyło miejsc, to będę robił zadymę, bo byłem 22. (chyba)
Comment
-
-
Zgubilam po drodze Khamową Kate_M. Niniejszym dopisuję do pewniaków
Comment
-
-
Ja potwierdzam obecność,
trochę ostatnio rzadko tu wpadam więc stąd brak mojego wcześniejszego potwierdzenia.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Kurcze, dla mnie termin majowy jest strasznie odległy, tym bardziej w obliczu kolejnych alokacji i restrukturyzacji w firmie . Ale jeśli jest jakaś lista rezerwowych...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Zamieściłam info w temacie Warsztatowym, ale na wszelki wypadek - ZNIŻKI KOLEJOWE już są - proszę wysyłać zapotrzebowanie do Marcina_Wc na PW, imiona, nazwiska, adresy, stan konta itp.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cafepiwosz44. cafepiwosz !!!
Wydaje mi się, że się na to szkolenie wpisywałem kilka tygodni temu i nawet Marcin Wc pytał mnie o jakąś parasolkę, bo podobno deszcz, czy coś tam. No chyba, że się mylę.
Comment
-
Comment