Przegapiłem terminy ale jakby zwolniło się jakieś miejsce to jestem chętny do udziału w szkoleniu sensorycznym.
Czy w razie braku miejsca, będzie można przyjść i po prostu posłuchać?
Bardzo proszę o przejrzenie listy. Do niedzieli wieczorem (7 maja) przyjmuję zgłoszenia wypisania się lub przepisania z rezerwowej listy do głównej. W poniedziałek leci info do Sensora i osoby z listy rezerwowej wtedy już mogą liczyć tylko na status słuchacza szkolenia (co raczej trochę bez sensu w tym przypadku).
Jednocześnie informuję, że osoby, które zapisały się a nie przyjdą bez naprawdę poważnego powodu, będą przy kolejnych takich okazjach musiały wpłacać forsę na miesiąc przed imprezą.
Przyczyny chyba oczywiste - ogranizator tej imprezy nie chciał zaliczek, zatem wykazał dużą dozę zaufania. Ale tylko raz
Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2006-05-04, 13:32.
Przepraszam, to niby miałam uznać za zgłoszenie uczestnictwa
Niech będzie, ale następnym razem będę wdzięczna za konkretniejsze deklaracje
dobra ... rezygnuję, sam se przyjadę i " sam sobie włożę " !
Dziwie się strasznie bo wcześniej Tobie zgłaszałem na PW ... " bardziej Wrocław niemiecki niż Lwów polski ! "
( jesli ktoś nie rozumie to mogę przetłumaczyć !? )
dobra ... rezygnuję, sam se przyjadę i " sam sobie włożę " !
Dziwie się strasznie bo wcześniej Tobie zgłaszałem na PW ... " bardziej Wrocław niemiecki niż Lwów polski ! "
( jesli ktoś nie rozumie to mogę przetłumaczyć !? )
Dziękuje bardzo !
To w końcu chcesz, czy nie, bądź łaskaw wyrażać sie jasno. Wiesz, ile ja PW dziennie dostaję? Wyraźnie prosiłam, żeby się zgłaszać w tym temacie. Proszę do jutra o odpowiedź TAK lub NIE
jest jeszcze szansa na dopisanie do listy? dopiero wróciłem z długiego weekendu.
„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek.
Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni już teraz niech zabierają się do układania kolekcji.
Po 11 latach wnawiam dzaiłanie browaru i zbieram fundusze na wymianę sprzętu. Wolałbym sprzedać kolekcję w całosci. Za całość chce 450 zl. Wysylka po mojej stronie. Rozważe sprzedaż pojedynczych sztuk pod warunkiem że znajdą sie chetni na wszytkie numery. Wtedy doliczyć...
Nocne Warzenie – Warszawski Browar Bazyliszek zaprasza na warzenie w swoim browarze!
Zwiedzanie browaru, aktywne uczestnictwo w całym procesie warzenia piwa, degustacja piw prosto z beczek oraz tanków – to zaledwie kilka atrakcji, przewidzianych w ramach „Nocnego Warzenia” w Warszawskim...
Trochę tu ostatnio ciszej. Nie zmienia to faktu, że rok się kończy więc czas szykować ankietę podstawek.
Mimo okrągłego jubileuszu nie planuję żadnych ogromnych zmian. Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni mogą już teraz, zabierać się do liczenia i porządkowania...
Comment