Wiedziony tradycyjną kocią ciekawością zasięgnąłem języka u źródła i dowiedziałem się, że tegoroczna giełda w Tychach odbędzie się w sobotę 27 maja. Nie zakładam osobnego tematu, bo chętnie zobaczyłbym takowy założony przez organizatora, któremu nie zamierzam bynajmniej wchodzić w paradę. No więc Piwoszko Tyska - POBUDKAAAAAAA!!
2006.05.27 - 29. Międzynarodowa Giełda Birofiliów w Tychach - ploty
Collapse
X
-
Ależ informacje (co prawda niepełne, ale zawsze) zostały juz podane.
Brakuje tylko miejsca i tematu na forum .pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
-
-
[QUOTE=ZIOMEK2]jeśli chcecie to ja mogę cosik napisać, wiem także ,że lodowisko idzie do remontu ...
remont lodowiska ciągle trwa.........
a podobno że ........... z dobrze poinformowanych źródeł jak pisał Mafar wszystko wskazuje na to że giełda odbędzie się 27 maja w okolicach browaru......
No ale czas chyba czas już najwyższy aby organizatorzy potwierdzili te wszystkie informacjeTylko z butli!
Comment
-
-
Rozmawiałem kilka dni temu z niejakim MB, który twierdzi, że giełda ma być na terenie tyskiej giełdy kwiatowejWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
To może ja napiszę - z tego co wiem giełda ma się odbyś w hali na terenie giełdy kwiatowej , tuż obok browaru , godziny otwarcia nie znam bo każdy inaczej mówi , zakładać tematu na forum nie zamierzam bo organizator nie podał nawet oficjalnego info w kwestii giełdy ...
Zaproszenia ponoć już są ale ja ich nie widziałam więc co do szczegółów giełdy uwierzę jak zobaczę ....
Może się narażę co poniektórym , ale i tak napiszę - po prostu wstyd .... 3 tygodnie do giełdy i prawie nic nie wiadomo ....
To że lodowisko bedzie remontowane wiadomo było już bardzo dawno ....
Ehhh....
Comment
-
-
przepraszam Kocurze, ale chcąc nie chcąc stałeś się ojcem tematu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AŃĆKAMoże się narażę co poniektórym , ale i tak napiszę - po prostu wstyd .... 3 tygodnie do giełdy i prawie nic nie wiadomo ....
To że lodowisko bedzie remontowane wiadomo było już bardzo dawno ....
Ehhh....
Comment
-
-
GIEŁDA BIROFILIÓW TYCHY 27 MAJA 2006
na początku przepraszam za opóżnienie w informacji o terminie i miejscu giełdy, jest to spowodowane zmianą miejsca giełdy
giełda odbędzie się 27 maja od godziny 7 rano do 14 na terenie hali giełdy kwiatowej w tym dniu niema tam handlu,
hala znajduje się na ulicy sadowej jest to boczna ulica od aleji bielskiej , 300 m od browaru książęcego,zaproszenia zostaną wysłane 8 maja, obok hali jest parking strzeżony płatny 5 zł , w czasie giełdy będzie można zwiedzić browar oraz muzeum piwowarstwa, uczestnicy spotkania po zarejestrowaniu się , otrzymają bloczki na suweniry, piwo, posiłek
z zaproszeniami będą wysyłane zniżki na PKP ,PODAJE NAMIARY NA HOTELE
HOTEL PRIMA 322277051, HOTEL BASEN 322272188 , HOTEL DARIA 323291290
zapraszam wszystkich kolekcjonerów, giełda jest ogólnodostępna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tyskikufelgiełda jest ogólnodostępnaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTprzepraszam Kocurze, ale chcąc nie chcąc stałeś się ojcem tematu
Ciekaw jestem tylko, co z matką, bo wygląda mi na to, że do macierzyństwa nikt jakoś przyznać się nie chce. Czyżby temat był półsierotą?Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StaryKocurAleż nie ma za co przepraszać.
Ciekaw jestem tylko, co z matką, bo wygląda mi na to, że do macierzyństwa nikt jakoś przyznać się nie chce. Czyżby temat był półsierotą?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment