A ja dziś otrzymałem zaproszenie.
2006.05.27 - 29. Międzynarodowa Giełda Birofiliów w Tychach - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika miodekA ja niedostanę - jestem jednym z tych co to muszą na nie "zasłużyć", mimo że birofilią zajmuje się od 11 lat.Dziku
Comment
-
-
No dobra, a czy ktoś z forum oprócz mnie i sopisty wybiera się na tę giełdę?
Mamy jeszcze jedną wolną miejscówkę w hotelu.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwaNo i jeszcze o parkingu płatnym za 5 zł (szkoda, że nie na godzine ).
Zaproszenie otrzymałem, zgadzam się z regulaminem i ... mogę odstąpić zniżki na PKP ! Ewentualne zapotrzebowania proszę kierować na PW.
Na zaproszeniu dostrzegłem mały błąd - linia abusowa nr 400 w soboty i niedziele nie kursuje !
Uważam, że miejsce jest idealne i optymalne, nikt chyba nie będzie narzekał - tak trzymać !
Plan także tu: www.tychy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaNo dobra, a czy ktoś z forum oprócz mnie i sopisty wybiera się na tę giełdę?
Mamy jeszcze jedną wolną miejscówkę w hotelu.Ja też moge zgłosić swoją skromną osobę na giełdzie - i podobnie jak mój przedmówca danio_145 też nie potrzebuję miejsca w hotelu...
Comment
-
-
cwaj lojte fon sztetin
Przyjadę i ja z Juniorem, ale również nie potrzebuję miejsca w hotelu: będę kimał na dworcu - hahahahahaha
Comment
-
-
Iommi też będzie. Ktoś chętny na piwną wymianę? Mogę dostarczyć kilka butelczyn Rybnickiego Portera i Fulla. Raciborskich produktów też mogę poszukać w najbliższej okolicy, choć nie gwarantuję. A poszukiwanie w okolicach Raciborza odpada z braku czasu...
Jeśli ktoś zainteresowany, zapraszam na PW.
Comment
-
-
Razem z sopistą i nie tylko, planujemy spotkać się w piątek koło 13-tej w katowickim Spiżu.
Później do Tychów. Czy w Katowicach lub w Tychach ktoś do nas dołączy? Czy sami będziemy się musieli "gościć"Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaRazem z sopistą i nie tylko, planujemy spotkać się w piątek koło 13-tej w katowickim Spiżu.
Później do Tychów. Czy w Katowicach lub w Tychach ktoś do nas dołączy? Czy sami będziemy się musieli "gościć"
Do której chcecie zabawić z Spiżu?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Porządni ludzie w tym czasie jeszcze pracują
Do której chcecie zabawić z Spiżu?
Do której będziemy w Spiżu? Nie wiem, zależy czy piwa spiżowe bedą padchadziaszczyje.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment