Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
2006.05.27 - 29. Międzynarodowa Giełda Birofiliów w Tychach - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaPorządni ludzie w ten piątek w Warszawie, to na mszę papieską idą. Dlatego zanim wyruszą uczestnicy mszy do domu, ja wolę być w Katowicach.
Do której będziemy w Spiżu? Nie wiem, zależy czy piwa spiżowe bedą padchadziaszczyje.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaDlatego zanim wyruszą uczestnicy mszy do domu, ja wolę być w Katowicach.
Do której będziemy w Spiżu? Nie wiem, zależy czy piwa spiżowe bedą padchadziaszczyje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Ja bym też dołączył w Katowicach ale w Tychach spiżowe lepsze i tańsze, ponadto w piątek w Katowicach chyba same disco !?
Comment
-
-
Co do Spiża to muszę sprostować - nie możecie być o 13.00 w Spiżu, bo otwierają go o 14.00.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika miodekMogę być w Spiżu nie wcześniej jak ok. godz. 18, będziecie jeszcze czy już wybywacie do Tychów?
Poza podstawkowymi interesami chętnie powymieniałbym się piwkami.
Ja poszukuję piw z browarów:
Bojanowo
Boss
CK
EDI
Fortuna
GAB
Imielin
Kujawiak (ale TYLKO kujawiak)
Relakspol
Romus
Suwałki
Zodiak
ŻninWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
A mi zachciało się (pewnie to do wrocławiaków) takiego piwka Vifling: Eichendorff Pilsener. A i chętnie posmakowałbym Amber Ale z krakowskiego Relakspola (mam tylko etykietkę). I największe pragnienie: Edi Ciemne (o smaku wędzonym opisywane na Forum). Rozumiem, że to tylko ktoś z miejscowych lub przejezdnych może spełnić moją ostatnią "zachciewajkę" ale bardzo proszę. Co w zamian - proszę o kontakt na PW (Konstancin, Jabłonowo ew. Okuniew).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopistaI największe pragnienie: Edi Ciemne (o smaku wędzonym opisywane na Forum). Rozumiem, że to tylko ktoś z miejscowych lub przejezdnych może spełnić moją ostatnią "zachciewajkę" ale bardzo proszę.
Comment
-
-
Nie byłbym sobą, gdybym znów nie zaapelował w znanym temacie. Jestem sobą, zatem bardzo proszę warzących i tworzących etykiety na swe wyroby uczestników giełdy o zwiększenie kolekcji sopisty. Kolekcja ta na dziś wynosi 910 szt. Od Was zależy zwiększenie tej liczby. Z góry dziękuję.
Comment
-
Comment