Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopista
2006.05.27 - 29. Międzynarodowa Giełda Birofiliów w Tychach - ploty
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Skoro już koledzy tak o sobie przypominają, to i ja przypomnę, że domowe etykiety sobie cenię. Podobnie jak takie z motywami lotniczymiBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A może któryś z dyrektorów browarów domowych obecnych na giełdzie w Tychach zainteresowany jest wymianą na sztabową warkę? (ilość ograniczona)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
JAK NIE WIDAĆ...TAK NIE WIDAĆ...
Do giełdy niecałe 100 godzin - a w mojej skrzynce jak nie było zaproszenia tak nie ma...
Zdaje się że tak jak pisał kolega miodek choć birofilią zajmuję się ponad 16 lat na zaproszenie trzeba będzie sobie zasłużyć...
Comment
-
-
cześć robert mam informacje że niektóre zaproszenia nie doszły mimo ich wysłania jesteś w bazie głównej , podejdziesz do stanowiska z laptopem podasz dane z dowodem i otrzymasz bloczki zaproszenie jest tylko informacją plus zniżki na pkp, wszyscy którzy jeżdzili na giełdy tyskie a są w bazie głównej mimo że nie doszło zaproszenie otrzymają po sprawdzeniu bloczki na piwo suweniry i posiłek
Comment
-
-
UFF...
No to Ci szczerze napiszę że sie uspokoiłem tą informacją od Ciebie - a już myślałem że będę na tej giełdzie jako " persona non grata "
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika winczera już myślałem że będę na tej giełdzie jako " persona non grata "Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika antenkaBractwo Piwne Ziemi Podlaskiej zgłasza swoje przybycie na Giełdę w ośmioosobowym składzie + dwoje małych dzieci. Z Białej wyruszamy o godzinie 5:30, z Warszawy o godzinie 8:23 ze Wschodniej, zapraszamy do wspólnej podróży.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika antenkaBractwo Piwne Ziemi Podlaskiej zgłasza swoje przybycie na Giełdę w ośmioosobowym składzie + dwoje małych dzieci. Z Białej wyruszamy o godzinie 5:30, z Warszawy o godzinie 8:23 ze Wschodniej, zapraszamy do wspólnej podróży.
Będziemy Was pilnować, byście wysiedli prawidłowoLast edited by Ahumba; 2006-05-25, 17:06.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment