W okresie od lipca do września będe przebywał w Anglii, w rejonie Sheffield - Rotherham. Czy ktoś nie wie może czy w tym czasie odbywają się tam jakieś giełdy birofilistyczne?? Przy okazji temat może służyć do dyskusji o wszelkich zagranicznych giełdach, bo nie udało mi sie takiej znaleźć na Browarze. Z góry dzięki za pomoc
Zagraniczne giełdy [Wielka Brytania okolice Sheffield]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TomXW okresie od lipca do września będe przebywał w Anglii, w rejonie Sheffield - Rotherham. Czy ktoś nie wie może czy w tym czasie odbywają się tam jakieś giełdy birofilistyczne?? Przy okazji temat może służyć do dyskusji o wszelkich zagranicznych giełdach, bo nie udało mi sie takiej znaleźć na Browarze. Z góry dzięki za pomoc
I pamiętaj Tomek o Guiness'ikach dla mnie
Jak będziesz chciał mieć dużo wafli wstąp do Northampton, tam przypada najwięcej pubów na m2 w całej Anglii :-))) Tam byłem, piwo piłem i dobrze się bawiłem...
Co do giełd to sprawdź link poniżej:
z piwnym pozdrowieniem,
Grothesk
PS. Szukam transportu z Lublina na giełdę do Żywca, dorzucę się do paliwa gdyby ktoś jechał/przejeżdżał z/przez Lublin/a - kontakt przez PW, GG, tel. lub e-mail
-
Comment