Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy
Warszawa-Żywiec, pośpiech w piątek rano
Collapse
X
-
Slavoy dobrze się czuje, jak przedział jest wypełniony po brzegi. Aha, najlepiej, żeby wszyscy palili papierosy
A w Katowicach do tego wesołego pociągu ja się dosiadam - może też ktoś z Katowic?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaSlavoy dobrze się czuje, jak przedział jest wypełniony po brzegi. Aha, najlepiej, żeby wszyscy palili papierosy
A w Katowicach do tego wesołego pociągu ja się dosiadam - może też ktoś z Katowic?
Comment
-
-
No nie będzie pełny, bo tak mało Was przeciez jedzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gisouNo i jeszcze kilka osób z Białej Podlaskiej się wybiera tym pociągiem. My wsiadamy do niego na Wschodniej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiI czego tak krzyczy? To już Ci Ark, BiGBa i Jarek lat 12 nie wystarczą?
My z Ark'iem ładujemy się na Wschodnim. Zlokalizujemy Piecię i ekipię BP i spróbujemy wyszabrować jakiś sensowny przedział.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
nie macie zniżek- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezeszkserować wam?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesbzzzzzzzzzzz, mig mig... to ten tego sXerować tu się inną liczbę dorobi będzieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykZapomniałes włożyć zniżki do skserowania - to ma być yyy pac bum bzzz mig mig. Teraz wyjmujesz slady zbrodni yyy cap bum i nową zniżkę cap. I powinno być OK
Comment
-
Comment