Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kham
Szkolenie Sensoryczne Sensora, 28-29.10.2006
Collapse
X
-
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghuaCo ja poradzę że całe życie towarzyskie, kulturalne i inne ludyczne cuda toczą się na południu Polski.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamGdzie na południu?? W Krakowie?? Kangur mógł ze Szczecina przyjechać !! To z gdańska też by się dało.
Nie zmienia to faktu że żałuję i zazdroszcze Wam.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghuaNiby tak, ale miałem pewną sprawę służbową do wykonania wczoraj o czym już gdzieś wspomniałem.
Nie zmienia to faktu że żałuję i zazdroszcze Wam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneWięc jestem po szkoleniu.
Marusi podziękowania za organizację i opiekuńczy gest w godzinach nocnych ,
Sensorowi za treściwie oraz sensownie przeprowadzone szkolenie,
...
i wszystkim tym, którzy byli i bawili się tak dobrze jak ja .
Atmosfera szkolenia była wyśmienita
dodam podziękowania dla:
monne za wspaniały sobotni pokaz
dla wszystkich, którzy okazywali zainteresowanie stanem mojej pompki w czasie tegoż pokazu
współspaczom za to, że nie wynieśli mnie w nocy z łóżkiem na korytarzLast edited by kangurpl; 2006-10-30, 00:37.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Nie będę się powtarzał, bo i tak wszyscy wiedzą komu należą się podziękowania i za co.
Takoż dziękuję, i proszę częściej
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplwspółspaczom za to, że nie wynieśli mnie w nocy z łóżkiem na korytarz
PS. No i znajdź namiary na pewną hurtownię w Wielkopolsce, która kiedyś pozbywała się pewnych rzeczy, które bardzo nas wszystkich interesują
Comment
-
-
Masz u nas dług wdzięczności W ramach rekompensaty rozejrzyj się za jakąś przechodzoną pralką - do zacierania
PS. No i znajdź namiary na pewną hurtownię w Wielkopolsce, która kiedyś pozbywała się pewnych rzeczy, które bardzo nas wszystkich interesują [/QUOTE]
Znalazłem słaby punkt projektu.
W pralce wsad zostaje zalany zimną wodą która dopiero później zostaje ona podgrzana do odpowiedniej temperatury.
My wsypujemy zasyp do wody o zadanej temperaturze. czyli zostają tylko pralki o załadunku pionowym bo tam się tak da zrobić.
Comment
-
-
Też chciałbym podziękować Sensorowi i Organizatorom.
Z niecierpliwością czekam na certyfikat. Mam nadzieję, że Sensor przepuści mnie do następnej klasy .
Piwa były pyszne, Monne tańczyła świetnie, Kangurpl musi załatwić pralkę, a dzięki Konemu dojechałem szybko do domu .
Wasze zdrowie„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
I ja pozwolę sobie na podziękowania na forum dla:
JAcksona, za pozytywny wkręt w temat,
Sensora, za profesjonalne szkolenie,
Marusi i Wesołego, za organizację i zaopatrzenie w piwo,
Monne za artystyczne uatrakcyjnienie wieczoru,
Współlokatorom z pokoju, współtowarzyszom podróży tam i z powrotem,
I wszystkim uczestnikom, za wspaniałą atmosferę i dobrą zabawęjanek
Comment
-
-
Dzięki wszystkim za super zabawę, organizatorce za organizowanie, wykładowcy za wykłady itp. itd.
A Ci co nie byli to niech żałują, bo na końcu szkolenia Sensor pokazywał ciekawe pozycjeŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment