Kurczak ale mi godziny pasują... sprawdzam właśnie PKP - ktoś mi obliczy ile noclegów potrzebuję?
o 15:35 byłbym na Wroc Głównym
o 13:00 wyjazd z Wrocławia
Trzy , od piątku do poniedziałku
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Ziomek, już raz się zapisywałeś, w maju. W momencie, jak lista obejmie 25 osób, zamykam ją. Jeśli sie załapiesz i wpłacisz kasę na konto, to będziesz mógł przyjechać, jesli nie - to nie.
Z niekłamanym żalem muszę donieść, że rezygnuję z udziału w szkoleniu
Po zapoznaniu się z "literaturą fachową" na temat kocich porodów doszliśmy do wniosku, że dwie osoby to minimum w czasie takiej akcji. A że rozwiązanie Elzuni nastąpi na 99% w czasie szkolenia... Trudno, bawcie się dobrze
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Kurczak ale mi godziny pasują... sprawdzam właśnie PKP - ktoś mi obliczy ile noclegów potrzebuję?
o 15:35 byłbym na Wroc Głównym
o 13:00 wyjazd z Wrocławia
Seta, nie pękaj: przyjedziesz w piatek, pójdziesz z sekcją Wroc na piwko, przenocujesz u kogos z nas, problemu z tym nie będzie. W niedzielę szkolenie od 10 do 13, więc przy dobrych połączeniach stracisz tylko godzinę Albo pojedziesz z nami do Wrocławia, znowu na piwko, ktos Cie przenocuje....
Z niekłamanym żalem muszę donieść, że rezygnuję z udziału w szkoleniu
Po zapoznaniu się z "literaturą fachową" na temat kocich porodów doszliśmy do wniosku, że dwie osoby to minimum w czasie takiej akcji. A że rozwiązanie Elzuni nastąpi na 99% w czasie szkolenia... Trudno, bawcie się dobrze
Ciekawe kto asystuje "dachowcom" w takich przypadkach
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Szkolenie z serii sztuka degustacji dla zaawansowanych odbędzie się 17 października 2009 w Katowicach przy ulicy Opolskiej 22 w budynku firmy Opal (nieopodal minibrowaru restauracyjnego Spiż) o godzinie 11.30. Szkolenie zakończy się około godziny 16.00.
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
Kolejny wiedeński browar odwiedziliśmy na zakończenie dnia 29.04.2024.
Wielka, stylowa, 5-piętrowa kamienica o pięknie zdobionej białej elewacji, znajduje się w dzielnicy Füfhaus w odległości 600 m od dworca Wien Westbahnhof. Mieści się tu 4-gwiazdkowy hotel, a od 2019 roku także...
Krecikowi udało się ogarnąć temat. Organizuje nam Mały Zlocik w Bałtowie (wcześniej było o tym w poście "A może zlocik"). Patronować nam będzie oczywiście Browar Bałtów.
Comment