nieopisany smutek zalewa mą duszę. Nie bedzie mi dane przybyć na szkolenie. W bieżącym miesiącu mam nadzieje że z piwowara Messera zrobi sie mgr piwowar Messer, stąd moja absencja
W moim przypadku wszystko się wyklarowało. Niestety, nie po mojej myśli
28.10 sam bedę musiał poprowadzić pewne szkolenie, więc nici z uczestnictwa w Oleśnicy.
Życzę Wam sukcesów sensorycznych i świetnej zabawy.
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Jeśli może-Seta z może-Ziomkiem przyjadą, to mamy komplet
nie chcę " przeciągać struny ", robie już drugą przymiarkę, tak chciałbym tam być ale jak pisałem wcześniej, będe wiedzieć dopiero w najbliższy piątek.
Jesli ktoś jest chętny to już dziś zwalniam miejsce a ja poczekam do najbliższej wiosny ?!
........
Do wszystkich wyyłam zaraz PW z namberem konta, na który trzeba przelać 100 zł za szkolenie.
..........
Z ciężkim bólem port...stop! konta wpłaciłem. Za to, bez jakich kolwiek bólów przyjadę. Swoją drogą ogłaszam konkurs na hobby nisko kosztowe, bo takiego jeszcze nie miałem i pomysłów na nie też mi brak. Nagroda główna w konkursie uścisk dłoni Prezesa. ( Jak on to zrobi to już jego problem ).
Szkolenie z serii sztuka degustacji dla zaawansowanych odbędzie się 17 października 2009 w Katowicach przy ulicy Opolskiej 22 w budynku firmy Opal (nieopodal minibrowaru restauracyjnego Spiż) o godzinie 11.30. Szkolenie zakończy się około godziny 16.00.
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
Kolejny wiedeński browar odwiedziliśmy na zakończenie dnia 29.04.2024.
Wielka, stylowa, 5-piętrowa kamienica o pięknie zdobionej białej elewacji, znajduje się w dzielnicy Füfhaus w odległości 600 m od dworca Wien Westbahnhof. Mieści się tu 4-gwiazdkowy hotel, a od 2019 roku także...
Krecikowi udało się ogarnąć temat. Organizuje nam Mały Zlocik w Bałtowie (wcześniej było o tym w poście "A może zlocik"). Patronować nam będzie oczywiście Browar Bałtów.
Comment