16,anteks(może i tylko 28.10)
Szkolenie Sensoryczne Sensora, 28-29.10.2006
Collapse
X
-
Miałem nadzieję dziś się zadeklarować - niestety zobaczyłem plan zmian na październik.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiProszę od dopisanie Jarka lat 12. Mam nadzieję, że ktoś zaopiekuje się dziecięciem i poda mu przyjazną dłoń.
Na 90 % proszę o dopisanie do szkolenia (sztuk jedna)bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
1. Messer
2. Marcin_Wc
3. Marusia
4. Monne
5. Kangurpl
6. Kham
7. Mjp
8. Jackson
9. Big Lebowski
10. Kony
11. Maggyk
12. Art
13. Jarek lat 12
14. Iron
15. Pezet - może
16. Seta - może
17. Anteks - może
Osoby, które deklarowały chęć na szkolenie we Wrocławiu są proszone o potwierdzenie swojego uczestnictwa na szkoleniu w Oleśnicy!!!!
Comment
-
-
Proszę tez o informację, kto jest chetny na nocleg, ewentualnie 2 (z piątku na niedzielę).
Szkolenie odbyłoby sie w sobotę w godz. 14-18, w niedz. godz. 11-14.
Comment
-
-
jeśli się wybierzemy z Maggykiem to na pewno skorzystamy z noclegu z soboty na niedzielę.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Jeśli jest szansa, to proszę o wpisanie mnie na listę zawodników rezerwowych + nocleg sobotnio-niedzielny.
Dziś, ewentulanie jutro odpowiem Ci/Wam czy jadę napewno.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
1. Messer
2. Marcin_Wc sob/niedz
3. Marusia sob/niedz
4. Monne sob/niedz?
5. Kangurpl pt/niedz
6. Kham
7. Mjp
8. Jackson sob/niedz
9. Big Lebowski
10. Kony
11. Maggyk sob/niedz
12. Art sob/niedz
13. Jarek lat 12
14. Iron
15. JAQBA sob/niedz
16. Qboland sob/niedz
17. Pezet - może
18. Seta - może
19. Anteks - może
20. Huanhua - może
Uprzedzam uczestników "może", ze jak uzbiera się liczba 20 osób "na pewno", to uczestnicy z listy "może" odpadną, chyba, że sie zadeklarują do grupy pierwszej.
Acha - bedę pobierała haracz przed szkoleniem!!
Comment
-
-
Marusiu, piszę w interesie swojego chłopa i chłopca Mu podległego, lat 12
Czy te godziny są niezmienne????
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaSzkolenie odbyłoby sie w sobotę w godz. 14-18, w niedz. godz. 11-14.
Do soboty Warszawa się nie czepia. Da radę!
Gorzej z niedzielą. Najpóźniej o 13:54 musi opuścić Oleśnicę, by złapać jeszcze jakieś logiczne niedzielne połączenia do Warszawy. W takiej sytuacji już o 13:00 - musiałaby (ta Warszawa) opuścić salę wykładową Szkoda by jej (tej Warszawie) było bardzo. Bardzo bardzo... Czy zatem nie dałoby się przesunąć niedzielnego spotkania na godzinę 10:00?
Comment
-
Comment