Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta
Szkolenie Sensoryczne Sensora, 28-29.10.2006
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Ja też chcialbym do Was dołączyć ale jeśli przyjadę to tylko na dziko !
Comment
-
-
Ziomek, już raz się zapisywałeś, w maju. W momencie, jak lista obejmie 25 osób, zamykam ją. Jeśli sie załapiesz i wpłacisz kasę na konto, to będziesz mógł przyjechać, jesli nie - to nie.
Comment
-
-
Z niekłamanym żalem muszę donieść, że rezygnuję z udziału w szkoleniu
Po zapoznaniu się z "literaturą fachową" na temat kocich porodów doszliśmy do wniosku, że dwie osoby to minimum w czasie takiej akcji. A że rozwiązanie Elzuni nastąpi na 99% w czasie szkolenia... Trudno, bawcie się dobrzebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
pussy lover- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A może Arciku byś też chciał poasystować w porodzie Twojej faworytybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironA może Arciku byś też chciał poasystować w porodzie Twojej faworytyŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcAle warsztaty dopiero w maju.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
No trudno, Iron niech się tenteguje z kotkami, a ja dopisuję Slavoya na szkolenie, więc dziura zapchana
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaKurczak ale mi godziny pasują... sprawdzam właśnie PKP - ktoś mi obliczy ile noclegów potrzebuję?
o 15:35 byłbym na Wroc Głównym
o 13:00 wyjazd z Wrocławia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironZ niekłamanym żalem muszę donieść, że rezygnuję z udziału w szkoleniu
Po zapoznaniu się z "literaturą fachową" na temat kocich porodów doszliśmy do wniosku, że dwie osoby to minimum w czasie takiej akcji. A że rozwiązanie Elzuni nastąpi na 99% w czasie szkolenia... Trudno, bawcie się dobrzeŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplCiekawe kto asystuje "dachowcom" w takich przypadkachŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
Comment