Bardzo proszę o nie wycofywanie się już teraz, bo szkolenie szlag trafi, jeśli nie da rady przyjechać Seta, mamy 22 osoby tylko.
No chyba nie dam rady. Sprawy, które miały być załatwione 2 tygodnie temu zamkną mi się prawdopodobnie jutro. A po tym będę miał przynajmnie 2 tygodnie strasznej jechanki, więc w weekend pewnie będę w pracy a nie w Oleśnicy...
Przykro mi. Następnym razem choćby nie wiem co...
Prawdopodobnie będę jechał z Wawy samochodem, więc może będę miał kilka miejsc. Piszę "może" ponieważ cały czas waży się los rodzinnej wyprawy (rodzinka do Wrocka, tata do Oleśnicy). Jak się tylko to wyjaśni, to dam znać.
Przepraszam za ciągły brak info o noclegach, ale Wesoły miał podać dokładne dane i jeszcze nie podał, bo sam czeka na odpowiedź. Wstępnie są zarezerwowane w każdym razie
Nie, po prostu nie ma sensu aktualizować listy po jednej zmianie, zauważ, że wcześniej też były różne roszady, ale dopiero po kilku zamieszczałam świeżą listę. Się nie martw, nie wyrzucimy Cię
NOCLEGI: 20,47 zł brutto. Nie pytajcie, czemu te 0,47, nie moje schronisko
Nie, po prostu nie ma sensu aktualizować listy po jednej zmianie, zauważ, że wcześniej też były różne roszady, ale dopiero po kilku zamieszczałam świeżą listę. Się nie martw, nie wyrzucimy Cię
NOCLEGI: 20,47 zł brutto. Nie pytajcie, czemu te 0,47, nie moje schronisko
A nie 20,74?
Bo wtedy by pasowało 17 zł + 3,74 zł Vat= 20,74
Swoją drogą ogłaszam konkurs na hobby nisko kosztowe, bo takiego jeszcze nie miałem i pomysłów na nie też mi brak. Nagroda główna w konkursie uścisk dłoni Prezesa. ( Jak on to zrobi to już jego problem ).
Możesz zbierać znaczki wyłącznie z listów, które sam dostałeś, tudzież po jednym znaczku z każdego kraju (dopiero na samym końcu może się zrobić kosztownie)
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Możesz zbierać znaczki wyłącznie z listów, które sam dostałeś, tudzież po jednym znaczku z każdego kraju (dopiero na samym końcu może się zrobić kosztownie)
Czasami dostaje jakieś kartki ale generalnie to tylko poczta elektroniczna wyłącznie do mnie przychodzi. Zbieranie wirtualnych znaczków . Kurcze, może ART wie jak to zrobić.
Comment