Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
Zwiedzanie: Browar Gliwice
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelJa się mogę teleportować, a jak nie to jakimś transportem publicznym chyba tam można dotrzeć?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16To akurat może zająć sporo czasu. Ale nie jestem obryty w komunikacji między Tychami, a Gliwicami.
Jest bezpośredni nr 33 z DW PKP Tychy - pl. Piastów Gliwice, a tak to z Mikołowa nr 41, do Mikołowa dobre połączenie później gorzej, może tu znajdziecie:
Przegląd rozkładów jazdy komunikacji miejskiej największych ośrodków w Polsce. Przyjazdy i odjazdy ze wszystkich stacji kolejowych w Polsce. Serwis sponsorowany przez kapitalne aplikacje dla małej firmy: Druczek, Fakturzysta i Warsztat 365 - zobacz więcej na przyjazdy.pl
Comment
-
-
Czas giełdowy to dobry czas.
Myślę że ktoś ze świętego miasta też się pojawi na zwiedzaniu."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Adamie, czy coś wiadomo w sprawie po giełdowego zwiedzania?"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzyAdamie, czy coś wiadomo w sprawie po giełdowego zwiedzania?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelCzyli zamiast zwiedzania, spotykamy się na np. lanym porterze?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment