Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Sylwester 2006 w Częstochowie
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysia(...)
Może "Krzyżaki"? One chętne są do wojaży.. (...)
Dzięki za zaproszenie. Niestety na tą chwilę nie możemy nic konkretnego napisać.
Ps. Aczkolwiek sprawdziłem już połączenia autobusowo/kolejowe. Raptem 9 godzin podróży i jestesmy u was
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaOK, czyli "wstępnie chętni":
1. Zbysia
2. Marusia
3. Miłka
4. Zythum
5. Fteo
6. Jackson
PS COSIK MI SIE YDAYZLO WIEC KONCYE ALE CHZBA MNIE ROYUMIECIE _
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2w Cestochowie odpada bo Cestochowa sie bardo cysto chowa wic proponuje u nas w Beskidach )kulig ... , swiniak i regionalne piwo + wypad na ceska- SLOWACKA strone + co Wz na to ...
PS COSIK MI SIE YDAYZLO WIEC KONCYE ALE CHZBA MNIE ROYUMIECIE _
a wszyscy mnie zrozumieli, teraz chyba jest normalnie bo chodziło mi o Beskidy z kuligem, regionalnym piwem i prosiakiem ( jagnięcie ) w kolibie !?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaOK, czyli "wstępnie chętni":
1. Zbysia
2. Marusia
3. Miłka
4. Zythum
5. Fteo
6. Jackson
Się piszę, choć jeszcze nie wiem dokładnie jak z robotą, ale jak zwykle - coś się wykombinujeDick Laurent is dead.
Comment
-
-
O, mąż się dopisał No to:
1. Zbysia
2. Marusia
3. Miłka
4. Zythum
5. Fteo
6. Jackson
7. Slavoy
8. Maggyk
9. Art
Wczoraj na spotkaniu przeprowadziłam wstępny werbunek kolejnych potencjalnie chętnych
Comment
-
-
-
Co, koniec zapisów? Wprawdzie ekipka i tak jest niezła, ale w większej kupie raźniej
Comment
-
-
Comment
-
-
Aktualizując:
1. Zbysia
2. Marusia
3. Miłka
4. Zythum
5. Fteo
6. Jackson
7. Slavoy
8. Maggyk
9. Art
10. Małażonka
11. Iron
12. Aldona
13. Aldach
14. Cyrkonia
15. Cyrkoniowe towarzystwo
16. Wiktoria
17. Pepek
18. Ziomek2
Zbysia ma zrobić orientacyję, czy pub Oslo będzie czynny w sobotę, lub choć w piątek, żeby można było zrobic "przedbiegi" w tym sympatycznym lokalu.
Mam pytanie co do tego tematu - dlaczego nikt z Częstochowy się nie wpisał na Sylwka, wszyscy mają inne plany? Jeśli tak, to mam nadzieję, że choć w sobotę wychylimy jakieś wspólne piwko A jeśli nie, to mam nadzieję, że się jeszcze zdecydujecie i dopiszecie
Comment
-
-
wywołany do odpowiedzi, jestem
moje plany na sylwka będę znał dopiero po 20 listopada, wracamy od znajomych z Anglii i to od nich będzie zależeć gdzie spędzamy sylwka
zobaczyć, zobaczymy się na piwku"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
Comment