Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Sylwester 2006 w Częstochowie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Mam pytanie co do tego tematu - dlaczego nikt z Częstochowy się nie wpisał na Sylwka, wszyscy mają inne plany? Jeśli tak, to mam nadzieję, że choć w sobotę wychylimy jakieś wspólne piwko A jeśli nie, to mam nadzieję, że się jeszcze zdecydujecie i dopiszecie
Comment
-
-
Być może,aczkolwiek bardzo wstępnie:
20.Westa
21.Pogoniarz
czy moglibyśmy podjechać na ziemię(wcale nie obiecaną ,ale świętą) ,gdzie nie ma Krzyżaków i przywieźć troszkę paprykarza?oraz wychylić to i owo?
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Ponieważ, warto, abym i ja zabrał głos, zabieram. Zamykam wstępną listę. Dalsze wpisy na listę rezerwową. Ograniczenie nie ze względu na miejsce do spania, tylko dostępność mediów. Jedno "oczko", a i ja se lubię posiedzieć.. Jakby co, można chodzić na ulicę, dzielnica jest taka, że nikt się nie zdziwi.fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaJakby co, można chodzić na ulicę, dzielnica jest taka, że nikt się nie zdziwi.
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzByć może,aczkolwiek bardzo wstępnie:
20.Westa
21.Pogoniarz
czy moglibyśmy podjechać na ziemię(wcale nie obiecaną ,ale świętą) ,gdzie nie ma Krzyżaków i przywieźć troszkę paprykarza?oraz wychylić to i owo?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoChyba we trójkę przyjeżdżacie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaPonieważ, warto, abym i ja zabrał głos, zabieram. Zamykam wstępną listę. Dalsze wpisy na listę rezerwową. Ograniczenie nie ze względu na miejsce do spania, tylko dostępność mediów. Jedno "oczko", a i ja se lubię posiedzieć.. Jakby co, można chodzić na ulicę, dzielnica jest taka, że nikt się nie zdziwi.
Comment
-
-
Comment
-
-
W takim razie zaproponowalbym Czechy albo Słowację albo Kudowę z wypadem do Czech ale... mało jest czasu i wszystkie kwatery pewnie już zajęte.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
A może do jakiegoś czeskiego browaru - robią sylwki.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment