koniec giełd w Świdnicy

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • lukiper
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.02
    • 163

Cóż, dla mnie również jest to smutna wiadomość . Przyjeżdżałem na tą giełdę najpierw do Świebodzic a potem do Świdnicy rokrocznie od 2000 roku. Tak prawdę mówiąc drodzy, nie mamy już ŻADNEJ giełdy na Dolnym Śląsku. Najpierw „padł” Chojnów teraz Świebodzice, więc może ten temat powróci http://www.browar.biz/forum/showthre...a+wroc%B3awiu?
    Można zawsze podyskutować, jednak dalej gdzieś w myślach mam nadzieję na reaktywację giełdy Świ - dnickiej/ebodzickiej
    www.pilsdeckchen.za.pl
    www.wkk.free.ngo.pl

Comment

• Maggyk
      Szara Adminiscjencja
      🍼
      • 2004.05
      • 5617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukiper
      Cóż, dla mnie również jest to smutna wiadomość . Przyjeżdżałem na tą giełdę najpierw do Świebodzic a potem do Świdnicy rokrocznie od 2000 roku. Tak prawdę mówiąc drodzy, nie mamy już ŻADNEJ giełdy na Dolnym Śląsku. Najpierw „padł” Chojnów teraz Świebodzice, więc może ten temat powróci http://www.browar.biz/forum/showthre...a+wroc%B3awiu?
      Można zawsze podyskutować, jednak dalej gdzieś w myślach mam nadzieję na reaktywację giełdy Świ - dnickiej/ebodzickiej
      Zawsze możesz się zająć organizacją i skorelować Giełdę z Warsztatami Piwowarskimi we Wrocławiu, o ile oczywiście Marusia będzie chętna do współpracy

Ja tam cały czas nadzieję, że Krzysiu jednak zdecyduje się na organizację giełdy. Mam nadzieję, że to jedynie chwilowy kaprys w stylu: A ja i tam Was nie lubię.
      Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
      Piwo domowe -
      Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
      PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• slavoy
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🥛🥛🥛
        • 2001.10
        • 5055

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper
        Może to dobry pretekst na reaktywację giełdy świebodzickiej która (z tego co się orientuję) została kilka lat temu zastąpiona giełdą świdnicką
        Hm, chyba nie zauważyłeś, że obie giełdy robił Krzysiu, chyba nie sądzisz, że nie zrobi w Świdnicy, ale zrobi w Świebodzicach

P.S. To pisałam ja, Marusia - Slavoy obecnie spożywa Bartka w Instytucie
        Last edited by slavoy; 2007-01-05, 21:13.
        Dick Laurent is dead.

Comment

• mwa
          • 2003.01
          • 5071

Też raz byłem z bajtlem parę lat temu. W tym roku już mam nawet urlop zaplanowany. I co teros zrobia?
          Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• Krzysiu
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2001.02
            • 14936

Jest okazja do przejęcia terminu przez Wrocław. W dużym mieście ma to sens ze względu na łatwość dojazdu.

Świebodzic również nie będzie. Ani ja, ani Marek Andrzejweski nie będziemy się już w to bawić.

Comment

• sopista
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.01
              • 1747

Nie pasował mi ten termin marcowy ze względu na nagromadzenie uroczystości rodzinnych właśnie w marcu. Mimo to kilka razy byłem na Giełdzie w Świebodzicach i raz w Świdnicy. Niestety, to był ten ostatni raz. Bardzo dziękuję Krzysiu za trud włożony w organizację tych spotkań. Było fajnie, ale cóż...

Comment

• Cooper
                🍼🍼
                • 2002.11
                • 6056

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy
                Hm, chyba nie zauważyłeś, że obie giełdy robił Krzysiu, chyba nie sądzisz, że nie zrobi w Świdnicy, ale zrobi w Świebodzicach
                Nie za bardzo się orientuję w sprawach organizatorskich tychże giełd. Tylko raz byłem na giełdzie świebodzickiej w roku 2002 (data zaczerpnięta z pamiątkowej szklanki) a w Świdnicy niestety nie byłem nigdy, choć teraz faktycznie przypominam sobie iż widziałem Krzysia w roli organizatora na świebodzickim meetingu.
                Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
                1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• lukiper
                  • 2003.02
                  • 163

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
                  Zawsze możesz się zająć organizacją i skorelować Giełdę z Warsztatami Piwowarskimi we Wrocławiu, o ile oczywiście Marusia będzie chętna do współpracy
                  hmm, wg mnie fajny pomysł ale giełda w maju raczej odpada bo są Tychy potem Żywiec –ludzie nastawiają się na nie.
                  No chyba że Maruria przeniosłaby warsztaty na marzec lub wrzesień... (ja tylko głośno myślę)
                  www.pilsdeckchen.za.pl
                  www.wkk.free.ngo.pl

Comment

• abernacka
                    Generał Wszelkich Fermentacji
                    🥛🥛🥛🥛
                    • 2003.12
                    • 10861

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukiper
                    (...)
                    No chyba że Maruria przeniosłaby warsztaty na marzec lub wrzesień... (ja tylko głośno myślę)

We wrześniu jest zlot!
                    Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• lukiper
                      • 2003.02
                      • 163

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
                      We wrześniu jest zlot!
                      Wiem, wiem. ale zlot jest na początku września a jest jeszcze druga połowa miesiąca - mam na myśli stary termin giełdy w Chojnowie (ale Lubelska może wtedy kolidować )
                      www.pilsdeckchen.za.pl
                      www.wkk.free.ngo.pl

Comment

• miodek
                        • 2005.10
                        • 177

Ze smutkiem przyjąłem tę wiadomość. Tak jak MWA, w grudniu zaplanowałem sobie urlop na giełdę świdnicką... Byłem na giełdzie 2 razy, raz trzy lata temu,a drugi raz w ubiegłym roku. Uważam obie giełdy za jedne z najlepszych na których byłem, może Krzysiu da się jakoś przekonać?
                        miodek

Comment

• Marusia
                          Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                          🍼🍼
                          • 2001.02
                          • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
                          Giełda to giełda, warsztaty, to warsztaty. Dwie zupełnie inne imprezy. Nie będę chętna do współpracy, natomiast nie widzę przeszkód, żeby ktoś inny zrobił tę giełdę. W marcu
                          www.warsztatpiwowarski.pl
                          www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Marusia
                            Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                            🍼🍼
                            • 2001.02
                            • 20221

Wyraziłam się trochę nieprecyzyjnie: chętnie będę współpracować z organizatorem potencjalnej giełdy we Wrocławiu, służę pomocną dłonią, pod warunkiem, że giełda nie będzie w tym samym terminie, co Warsztaty
                            www.warsztatpiwowarski.pl
                            www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• pivaria
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2001.03
                              • 1538

Szkoda

No cóż - nie wnikam w powody zaniechania organizowania przez Krzysia giełd. Sam wiem ile kosztuje to rudu i zacięcia. Byłem tam tylko raz. Wystarczyło, aby wiedzieć, że była to giełda z klimatem. Szkoda.
                              Wszystkich nieutulonych w żalu zapraszam w marcu do Szczecina na 7. Giełdę. Szczegóły tutaj: http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=66137
                              PIVARIA - Z MIŁOŚCI DO PIWA!
                              www.pivaria.pl
                              https://www.facebook.com/pages/Pivar...72566796087490

Comment

• ART
                                mAD'MINd
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2001.02
                                • 23930

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria
                                Wszystkich nieutulonych w żalu zapraszam w marcu do Szczecina na 7. Giełdę. Szczegóły tutaj: http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=66137
                                hiena!
                                - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                                - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                                - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...
                                X