Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
koniec giełd w Świdnicy
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Szkoda... jak dla mnie to była jedna z dwóch giełd, obok giełdy grodziskiej, która miała swój niepowtarzalny charakter.
Dzięki Krzysiu za te, które się odbyły."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Jak to nie będzie? Że jak?
Strasznie mnie to zmartwiło, tak bardzo napaliłem się na jubelka w Świdnicy. Bilety już od dawna zarezerwowane a tu taka wiadomość Wielka szkoda. Co ja teraz zrobię, gdzie spotkam na raz tylu forumowiczów. No cóż, klops!
W takim razie nie pozostaje jak tylko podziekować Krzysiowi za wcześniejsze giełdy, ciekawą organizację, wspaniały klimat, trud włożony w Świdnicy, bardzo lubiłem tam jeździć. Krzysiu, Dzięki Wielkie!
p.s. i tak przylece w marcu, tylko będe musiał inaczej sobie czas zagospodarowaćPiwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARThiena!Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
szkoda ruchów
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplTrzeba mu po prostu ..... dać banana
P.S. - I "hiena" i "dać banana" są szalenie merytorycznymi wątkami w dyskusji
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivariaMam do tego stosunek filozoficzny: nawet mi się nie chce komentować bo szkoda ruchów.
P.S. - I "hiena" i "dać banana" są szalenie merytorycznymi wątkami w dyskusji
Po prostu umieść sobie link do swojej imprezy w podpise i będzie po sprawie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyA moim zdaniem to dobrze, że taka informacja znalazła się w tym temacie. Być może dzięki temu parę osób, które wybierały się do Świdnicy, zdecyduje się na wyprawę do Szczecina.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyA moim zdaniem to dobrze, że taka informacja znalazła się w tym temacie. Być może dzięki temu parę osób, które wybierały się do Świdnicy, zdecyduje się na wyprawę do Szczecina.
I chyba ciężko tu mówić o reklamie.
1. Kiepski dojazd i co za tym idzie, z roku na rok mniejsza frekwencja.
2. Brak sponsora.
3. Pewne sprawy osobiste.
4. Organizowanie innych giełd w zbliżonym terminie, co dodatkowo zmniejsza frekwencję.
Pozwolę sobie rozwinąć ten ostatni punkt.
Kolekcjonerem jestem od 23 lat, a od dwudziestu jeździłem na giełdy. Zawsze funcjonowała niepisana umowa, że organizatorzy giełd nie wchodzą sobie w paradę z terminami. Dlatego był i są takie terminy jak styczeń w Rybniku, luty w Krakowie, maj i październik w Tychach, wrzesień w Grodzisku, listopad w Radomiu czy właśnie marzec w Świebodzicach i Świdnicy. Po to tak dobierano terminy, aby giełdy nie były organizowane jedna po drugiej. A tymczasem co masz? 10 marca minigiełda w Gdańsku i 24 marca giełda w Szczecinie. To nie jest przypadkiem nakładanie się imprez? Jeśli chcesz wiedzieć, to właśnie wybranie terminu giełdy w Szczecinie na dwa tygodnie po mojej giełdzie przeważyło o tym, że zrezygnowałem z organizacji giełdy.
Mam dokładnie takie same odczucia jak Art. Co więcej, jest mi zwyczajnie w świecie przykro, że ktoś, kto chce uchodzić za poważnego człowieka, nie przyjmuje do wiadomości prostego faktu, że organizowanie giełdy jedna po drugiej wpływa negatywnie na obie. Dlatego zdecydowałem nie szarpać się więcej i nie dokładać do interesu, a moje zdanie poparli koledzy, z którymi od 14 lat tę giełdę organizowałem - Marek Andrzejewski i Darek Jarczewski.
Chciałem przekazać dobry i sprawdzony termin do Wrocławia, bo moim zdaniem tylko giełda we Wrocłaąwiu gwarantuje dużą frekwencję. Ale jak nie ma chętnych do zrobienia, to trudno. Niech sobie chętni jeżdżą do Szczecina.
Comment
-
Comment