Z nami nie ma problemu - przecież i tak przyjedziemy w piątek. Piszę o tych ewentulnych kolekcjonerach, którzy jechaliby pociągiem w sobotę rano.
2007.03.10 Giełda w Krzeszowie (zamiast Świdnicy)???)
Collapse
X
-
-
No właśnie nie wiem, jak wygląda... Ten prywatny transport to chyba jakoś nikogo nie przekonał, a Forumowiczów, którzy zgłosili chęć wyjazdu można policzyć na palcach jednej cyborgowej ręki (i to dosłownie!).
Faktem jest, że dojazd nie należy do najprostszych, a me nazwisko kolekcjonerom nie jest znane.
Ale że to jest mój jedyny wolny łykend (nie licząc świąt) między 1 listopada 2006 a 1 czerwca 2007, to postanowiłam i tak pojechać, okolicę pozwiedzać, piwa się napić i takie tam. Do tego zorganizować imprezę "krewni i znajomi królika, czyli Cyborga", temat rzuciłam na innym forum i tam chyba więcej chętnych piwoszy Jeśli na dniach wypali mi organizacja zlotu jedno/dwu-forumowego, to załatwiam zniżki PKP (o ile się da) i jadę, i czekam na towarzystwoCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelForumowiczów, którzy zgłosili chęć wyjazdu można policzyć na palcach jednej cyborgowej ręki (i to dosłownie!).
Comment
-
-
coś nie umiem się odnaleźć w tym wątku - czy z powyższego wynika że impraza nie dojdzie do skutku w zakładanym pierwotnie terminie?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTcoś nie umiem się odnaleźć w tym wątku - czy z powyższego wynika że impraza nie dojdzie do skutku w zakładanym pierwotnie terminie?
Comment
-
-
We Wrocławiu? w sumie dobry pomysł bo dla większości forumowiczów dojazd jest o niebo lepszy niż do Świdnicy/Krzeszowa. Tylko kto się zajmie organizacją?
Comment
-
-
w tym roku nikt jak sądzę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuLudzie, czy was coś popieprzyło? Nie będzie żadnej giełdy ani imprezy w tym terminie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuNie mam. Chciałbym, żeby to zrobił to ktoś we Wrocławiu. Ale chyba jest oczywiste, że propozycja Krzeszowa to delikatnie mówiąc nienadzwyczajny pomysł.
Więc w odpowiedzi na opolskie tudzież poznańskie zapytania - nie, poza mną, nikogo z Browaru tam nie będzie.
Jeżeli zaś chodzi o giełdę we Wro, to nie wiem, czy dożyję przyszłego roku, a jeśli nawet - na chwilę obecną nie mam takich znajomości ani możliwości, aby załatwić darmową salę, tanie spanie itp. Ale chętnie podopinguję takowego śmiałka.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Ok, w związku z otrzymaniem quasi-bana od Admina, oficjalnie niniejszym ogłaszam, że nie organizuję niczego związanego z Browar.biz, a idea giełdy w Krzeszowie padła, w związku z czym, proszę o przetransportowanie tegoż tematu w jakieś odpowiedniejsze, znane moderatorstwu, miejsce. Pozdrawiam. C.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelOk, w związku z otrzymaniem quasi-bana od Admina, oficjalnie niniejszym ogłaszam, że nie organizuję niczego związanego z Browar.biz, a idea giełdy w Krzeszowie padła, w związku z czym, proszę o przetransportowanie tegoż tematu w jakieś odpowiedniejsze, znane moderatorstwu, miejsce. Pozdrawiam. C.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelPo tym, jak na ma skrzynkę dotarła seria pw stwierdzających bezsensowność przedsięwzięcia , zasadność mego udania się na leczenie itp. - w mej głowie zaświtało, że nic na siłę. Sądziłam, że wszystkie osoby, które wyraziły kiedykolwiek realne zainteresowanie giełdą, powiadomiłam - w większości osobiście lub telefonicznie. Fakt, zapomniałam powiadomić Administratora strony o potrzebie zdjęcia tematu z afisza. Sorry.
nie rozumiem skąd te uwagi z przekąsem skierowane do mnie, poprosiłem jedynie o zamieszczenie informacji w tym wątku co się dzieje z tym projektem, bo nie zostało to powiedziane/napisane. nie wiem co otrzymałaś za PW i od kogo, mogę tylko napisać, że droga organizatora czegokolwiek nie jest usłana różami i jeśli się zdarzy że z tej organizacji się rezygnuje - z jakichkolwiek względów to wypadałoby też o tym napisać żeby sytuacja była klarowna.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTnie rozumiem skąd te uwagi z przekąsem skierowane do mnie, poprosiłem jedynie o zamieszczenie informacji w tym wątku co się dzieje z tym projektem, bo nie zostało to powiedziane/napisane. nie wiem co otrzymałaś za PW i od kogo, mogę tylko napisać, że droga organizatora czegokolwiek nie jest usłana różami i jeśli się zdarzy że z tej organizacji się rezygnuje - z jakichkolwiek względów to wypadałoby też o tym napisać żeby sytuacja była klarowna.
Tak, jak już napisałam - byłam przekonana, że wszyscy zainteresowani wiedzą, że z mojego pomysłu nici.
Zapomniałam Cię poinformować, żeby ściągnąć ten temat w jakieś inne miejsce, coby realnych giełd nie zaśmiecał, za co przeprosiłam. Nie udało mi się wysłać do Ciebie pw, bo za każdym razem, kiedy próbowałam to zrobić, wyskakiwał mi error i resetowało mi komputer, więc napisałam na Forum.
Sorry za zamieszanie, jeśli ktoś poczuł się niedoinformowany co do Krzeszowa i proponuję już zamknąć ten temat.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
Comment