2007.03.10 Giełda w Krzeszowie (zamiast Świdnicy)???)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

Z nami nie ma problemu - przecież i tak przyjedziemy w piątek. Piszę o tych ewentulnych kolekcjonerach, którzy jechaliby pociągiem w sobotę rano.
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• ZIOMEK2
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2004.09
      • 2523

i jak tam dalej ten trudny temat wygląda ?

Comment

• cyborg_marcel
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.03
        • 3467

No właśnie nie wiem, jak wygląda... Ten prywatny transport to chyba jakoś nikogo nie przekonał, a Forumowiczów, którzy zgłosili chęć wyjazdu można policzyć na palcach jednej cyborgowej ręki (i to dosłownie!).
        Faktem jest, że dojazd nie należy do najprostszych, a me nazwisko kolekcjonerom nie jest znane.

Ale że to jest mój jedyny wolny łykend (nie licząc świąt) między 1 listopada 2006 a 1 czerwca 2007, to postanowiłam i tak pojechać, okolicę pozwiedzać, piwa się napić i takie tam. Do tego zorganizować imprezę "krewni i znajomi królika, czyli Cyborga", temat rzuciłam na innym forum i tam chyba więcej chętnych piwoszy Jeśli na dniach wypali mi organizacja zlotu jedno/dwu-forumowego, to załatwiam zniżki PKP (o ile się da) i jadę, i czekam na towarzystwo
        Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• Marusia
          🍼🍼
          • 2001.02
          • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
          Forumowiczów, którzy zgłosili chęć wyjazdu można policzyć na palcach jednej cyborgowej ręki (i to dosłownie!).
          No właśnie, ja w sumie odpadam - nie zwróciłam uwagi, że zmieniłaś termin, a ja jadę najprawdopodobniej do Zielonej Góry na spotkanie piwowarów.

www.wrowar.com.pl

Comment

• ART
            mAD'MINd
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2001.02
            • 23928

coś nie umiem się odnaleźć w tym wątku - czy z powyższego wynika że impraza nie dojdzie do skutku w zakładanym pierwotnie terminie?
            - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
            - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
            - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• lukiper
              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
              • 2003.02
              • 163

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
              coś nie umiem się odnaleźć w tym wątku - czy z powyższego wynika że impraza nie dojdzie do skutku w zakładanym pierwotnie terminie?
              no chyba nie ale coś mi ćwierkało po uszach że może będzie w tym roku we Wrocławiu.....
              www.pilsdeckchen.za.pl
              www.wkk.free.ngo.pl

Comment

• bogdan21
                Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                • 2003.02
                • 187

We Wrocławiu? w sumie dobry pomysł bo dla większości forumowiczów dojazd jest o niebo lepszy niż do Świdnicy/Krzeszowa. Tylko kto się zajmie organizacją?
                - BogdanNiemczyk.friko.pl - ponad 1500 polskich podstawek :)

Comment

• ART
                  mAD'MINd
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.02
                  • 23928

w tym roku nikt jak sądzę

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Krzysiu
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2001.02
                    • 14936

w tym roku nikt jak sądzę
                    Ludzie, czy was coś popieprzyło? Nie będzie żadnej giełdy ani imprezy w tym terminie.

Comment

• Marusia
                      🍼🍼
                      • 2001.02
                      • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
                      Ludzie, czy was coś popieprzyło? Nie będzie żadnej giełdy ani imprezy w tym terminie.
                      A co, masz opatentowany termin?

www.wrowar.com.pl

Comment

• Krzysiu
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2001.02
                        • 14936

Nie mam. Chciałbym, żeby to zrobił to ktoś we Wrocławiu. Ale chyba jest oczywiste, że propozycja Krzeszowa to delikatnie mówiąc nienadzwyczajny pomysł.
                        Last edited by Krzysiu; 2007-02-07, 23:40.

Comment

• cyborg_marcel
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2003.03
                          • 3467

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
                          Nie mam. Chciałbym, żeby to zrobił to ktoś we Wrocławiu. Ale chyba jest oczywiste, że propozycja Krzeszowa to delikatnie mówiąc nienadzwyczajny pomysł.
                          To był jedynie pomysł zagospodarowania wolnego terminu i dni urlopowych zaplanowanych na Świdnicę przez część piwoszy. Do tego rzadka okazja taniego transportu, noclegu przy giełdzie, powierzchni wystawienniczej i paru kegów za darmo. Ale spoko, "przeszło mi" za namową.

Więc w odpowiedzi na opolskie tudzież poznańskie zapytania - nie, poza mną, nikogo z Browaru tam nie będzie.

Jeżeli zaś chodzi o giełdę we Wro, to nie wiem, czy dożyję przyszłego roku, a jeśli nawet - na chwilę obecną nie mam takich znajomości ani możliwości, aby załatwić darmową salę, tanie spanie itp. Ale chętnie podopinguję takowego śmiałka.

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• cyborg_marcel
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.03
                            • 3467

Ok, w związku z otrzymaniem quasi-bana od Admina, oficjalnie niniejszym ogłaszam, że nie organizuję niczego związanego z Browar.biz, a idea giełdy w Krzeszowie padła, w związku z czym, proszę o przetransportowanie tegoż tematu w jakieś odpowiedniejsze, znane moderatorstwu, miejsce. Pozdrawiam. C.

Comment

• ART
                              mAD'MINd
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.02
                              • 23928

Ok, w związku z otrzymaniem quasi-bana od Admina, oficjalnie niniejszym ogłaszam, że nie organizuję niczego związanego z Browar.biz, a idea giełdy w Krzeszowie padła, w związku z czym, proszę o przetransportowanie tegoż tematu w jakieś odpowiedniejsze, znane moderatorstwu, miejsce. Pozdrawiam. C.
                              Po tym, jak na ma skrzynkę dotarła seria pw stwierdzających bezsensowność przedsięwzięcia , zasadność mego udania się na leczenie itp. - w mej głowie zaświtało, że nic na siłę. Sądziłam, że wszystkie osoby, które wyraziły kiedykolwiek realne zainteresowanie giełdą, powiadomiłam - w większości osobiście lub telefonicznie. Fakt, zapomniałam powiadomić Administratora strony o potrzebie zdjęcia tematu z afisza. Sorry.

nie rozumiem skąd te uwagi z przekąsem skierowane do mnie, poprosiłem jedynie o zamieszczenie informacji w tym wątku co się dzieje z tym projektem, bo nie zostało to powiedziane/napisane. nie wiem co otrzymałaś za PW i od kogo, mogę tylko napisać, że droga organizatora czegokolwiek nie jest usłana różami i jeśli się zdarzy że z tej organizacji się rezygnuje - z jakichkolwiek względów to wypadałoby też o tym napisać żeby sytuacja była klarowna.

Comment

• cyborg_marcel
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2003.03
                                • 3467

nie rozumiem skąd te uwagi z przekąsem skierowane do mnie, poprosiłem jedynie o zamieszczenie informacji w tym wątku co się dzieje z tym projektem, bo nie zostało to powiedziane/napisane. nie wiem co otrzymałaś za PW i od kogo, mogę tylko napisać, że droga organizatora czegokolwiek nie jest usłana różami i jeśli się zdarzy że z tej organizacji się rezygnuje - z jakichkolwiek względów to wypadałoby też o tym napisać żeby sytuacja była klarowna.
                                Kurka, Art, jaki przekąs? Po napisaniu w temacie info, zobaczyłam, że w poznańskim napisałeś posta, więc się zestresowałam prawie jak banem i poleciałam do odpowiedniego tematu zamieścić odpowiednią wiadomość. Wiem, powinnam była umieścić jakieś mordki, albo co, ale naprawdę nie mam do tego głowy ostatnio.
                                Tak, jak już napisałam - byłam przekonana, że wszyscy zainteresowani wiedzą, że z mojego pomysłu nici.
                                Zapomniałam Cię poinformować, żeby ściągnąć ten temat w jakieś inne miejsce, coby realnych giełd nie zaśmiecał, za co przeprosiłam. Nie udało mi się wysłać do Ciebie pw, bo za każdym razem, kiedy próbowałam to zrobić, wyskakiwał mi error i resetowało mi komputer, więc napisałam na Forum.

Sorry za zamieszanie, jeśli ktoś poczuł się niedoinformowany co do Krzeszowa i proponuję już zamknąć ten temat.

Comment

Przetwarzanie...
                                X