Giełda w Poznaniu? Fakty, mity, hipotezy... :-)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedzi
    Przenocuje przenocuje. Postaram się coś wykombinować

Tomek
    Grothesh, Ty się mną nie przejmuj, ja sobię radę dam Zresztą, już pewien anonimowy właściciel posesji w Puszczykowie zaoferował spanko mnie i Slavoyowi.

A Ahumba to chyba zrozumiał, że 50 zł od łba, bo 25 zł to faktycznie darmoszka jest Ale ja i tak wolę spać u znajomych, zawsze fajnie potem sobie rano przy śniadanku porozmawiać z osobami, których na codzień się nie widuje

Można powiedzieć, że jesteśmy ze Slavem już zaklepani jako uczestnicy giełdy - do zobaczenia!
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Ahumba
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🥛🥛🥛🥛
      • 2001.05
      • 9087

Wychodzi, że Puszczykowo może stać się w tych dniach ważniejsze od Poznania
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Grothesk
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2005.11
        • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
        Grothesh, Ty się mną nie przejmuj, ja sobię radę dam Zresztą, już pewien anonimowy właściciel posesji w Puszczykowie zaoferował spanko mnie i Slavoyowi.

A Ahumba to chyba zrozumiał, że 50 zł od łba, bo 25 zł to faktycznie darmoszka jest Ale ja i tak wolę spać u znajomych, zawsze fajnie potem sobie rano przy śniadanku porozmawiać z osobami, których na codzień się nie widuje

Można powiedzieć, że jesteśmy ze Slavem już zaklepani jako uczestnicy giełdy - do zobaczenia!
        Ahumba był w stanie wskazującym na spożycie porteru w ilości dwie butelki pewnie stąd to nieporozumienie ;-P Maciek, nie ma to tamto, weź sobie kogoś do pary, choćby żonę taxi i sru do Poznania, zapraszam!

A co do tajemniczego właściciela posesji z Puszczykowa to nawet wiem o kogo chodzi tak więc cieszę się, że jeden problem z głowy i że ekipa gości z Wrocławia zawita w Poznaniu na giełdzie

Wasze zdrowie

Tomek

Comment

• Grothesk
          • 2005.11
          • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedzi
          Wychodzi, że Puszczykowo może stać się w tych dniach ważniejsze od Poznania
          To zależy co będą pili, bo w Poznaniu będzie królował Bartek i coś z Grudziądza, ale na razie psst, niech to będzie niespodzianka - wkrótce napiszę więcej...

Comment

• kony
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2005.08
            • 1701

Zresztą, już pewien anonimowy właściciel posesji w Puszczykowie zaoferował spanko mnie i Slavoyowi.
            Ja bym się na Waszym miejscu tak nie cieszył z tego powodu.

1. Po pierwsze, będziecie musieli skończyć imprezę jak wszyscy będą zaczynać bo ostatni pociąg do Puszczy jest wczesnym wieczorem.
            2. Po drugie, jak już dojedziecie to do rana będziecie musieli grać w pokera z gospodarzem

Chociaż, jest jeszcze taka opcja że wszyscy będziemy musieli grać w pokera w lokalu a na spanie pojedziecie dopiero rano

Comment

• Jaroslav
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              🍼
              • 2005.10
              • 967

Mam prośbę do przyjezdnych, chętnie napiłbym
              się jakiegoś niedostępnego w Poznaniu piwa regionalnego.
              Interesuje mnie np.
              - Browar na Jurze
              - Janów (jest jeszcze dostępne Bieszczadzkie?)
              - Konstancin (szczególnie niepasteryzowany)
              - Relaksapol
              - Ciechan Pszeniczny
              - Kasztelan Niepasteryzowany
              - Łódzki Porter (ewentualnie Brok/Strzelec i Ciechan Porter, bo
              zostało mi jedynie po butelczynie)

Z góry dzięki za pomoc

Comment

• Marusia
                Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                🍼🍼
                • 2001.02
                • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedzi
                Ja bym się na Waszym miejscu tak nie cieszył z tego powodu.

1. Po pierwsze, będziecie musieli skończyć imprezę jak wszyscy będą zaczynać bo ostatni pociąg do Puszczy jest wczesnym wieczorem.
                2. Po drugie, jak już dojedziecie to do rana będziecie musieli grać w pokera z gospodarzem
                Po pierwsze, to nikt inny noclegu nie zaproponował, więc się nie mondrz
                Po drugie, biorąc pod uwagę picie od rana, ja bardzo chętnie tym wczesnym wieczorem rzucę swe zwłoki w kierunku Puszczykowa i jakiegoś leża

A w ogóle to się spora ekipa z Wro wybiera
                www.warsztatpiwowarski.pl
                www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• kony
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2005.08
                  • 1701

Po pierwsze, to nikt inny noclegu nie zaproponował, więc się nie mondrz
                  Po drugie, biorąc pod uwagę picie od rana, ja bardzo chętnie tym wczesnym wieczorem rzucę swe zwłoki w kierunku Puszczykowa i jakiegoś leża

A w ogóle to się spora ekipa z Wro wybiera
                  Wcale się nie mondrzę.....bardziej niż zwykle.....
                  Ja bym chętnie kogoś przenocował ale mam już rezydentów w tym terminie

A obfitość gości z Wrocławia (i nie tylko) na Giełdzie i imprezie bardzo mnie cieszy

Comment

• sopista
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.01
                    • 1747

Czy ktoś ZMOTORYZOWANY z Krakowa wybiera się na Giełdę? Jeśli tak, to bardzo proszę o info na PW. Miłej zabawy, i tradycyjna prośba o etykiety domowe. Kogoś do odbioru "wyznaczę" pod koniec tygodnia.

Comment

• sopista
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.01
                      • 1747

To już się ustaliło. Gdyby ktoś miał coś dla mnie (domowe chętnie) lub Ahumby, przyjmie to Sławka lub jej połowa Jurek - warszawiak58. Z góry dziękuję.
                      Ostatnia zmiana dokonana przez sopista; 2007-12-06, 10:38.

Comment

• Wiktoria
                        • 2003.07
                        • 798

No i nici z wyjazdu. Zaatakował mnie jakiś grypopodobny wirus i muszę grzecznie siedzieć w domu .

Comment

• JAQBA
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2006.08
                          • 1352

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedzi
                          No i nici z wyjazdu. Zaatakował mnie jakiś grypopodobny wirus i muszę grzecznie siedzieć w domu .
                          Wiktoria wypijemy za Twoje zdrowie już w pociągu. Trzym się

Comment

• anteks
                            Generał Wszelkich Fermentacji
                            🥛🥛🥛🥛
                            • 2003.08
                            • 10787

na 99% będę z kilkoma swoimi piwami
                            Mniej książków więcej piwa

Comment

• arcy
                              Pułkownik Chmielowy Ekspert
                              • 2002.07
                              • 7538

Gdybyś nie mógł jednak, to niech chociaż piwa przyjadą

Comment

• Pawcik
                                Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                                • 2003.08
                                • 108

ja coś swojego tez wezmę

Comment

Przetwarzanie...
                                X