Przepraszam, ale chciałbym wiedzieć w jakich innych miesiącach też nie.
Giełda w Poznaniu? Fakty, mity, hipotezy... :-)
Collapse
X
-
Podpowiem: kwiecień, maj i czerwiec
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPodpowiem: kwiecień, maj i czerwiec
Comment
-
-
Do grudnia być może i nie...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziPostawię śmiałą hipotezę, że od lipca do grudnia też nic takiego się nie wydarzy.
Czy ktoś chciałby dodać coś jeszcze do tematu?
Chętnie posłucham rad, wątpliwości, słów krytyki...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie dzięki takiemu, wielce sceptycznemu, podejściu rodowitych Pyr giełdy w Poznaniu nie było od '92 roku.Ostatnia zmiana dokonana przez kony; 2007-06-21, 15:33.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedzi...podejściu rodowitych Pyr...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziSceptyczny jestem, owszem. Ale mimo to trzymam kciuki i jeśli będzie trzeba to chętnie pomogę. Swoją tezę postawiłem na podstawie informacji od naszego kolegi, który podobno z Tobą w Żywcu rozmawiał i przekazał mi zgoła odmienne informacje od tych, które przed chwilą podałeś.
Grothesk
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziTeraz zauważyłem że masz wpisaną w profilu Włodawę. To muszę ci powiedzieć, że jestem tak samo rodowitą pyrą jak Ty, nawet z jednego ś.p. "województwa" pochodzimy
Z całym szacunkiem, ale ja się cieszę, że teraz podlegamy pod Lublin a nie tą dziurę Chełm Szkoda, że tylko siedmiu na ośmiu egzaminatorów prawa jazdy z WORDu siedzi w więzieniu, ciekawe dlaczego nic nie udowodnili temu ósmemu? Może miał konto razem z matką jak nasz premier?
Grothesk
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedziZ całym szacunkiem, ale ja się cieszę, że teraz podlegamy pod Lublin a nie tą dziurę Chełm
Comment
-
-
A więc giełda w Poznaniu będzie!
8 Grudnia można już uznać za oficjalną datę
OGÓLNOPOLSKIEJ ZIMOWEJ GIEŁDY BIROFILIÓW, Poznań 2007
Do końca następnego tygodnia (lub lepiej i bezpieczniej powiedziawszy - do jesiennej giełdy tyskiej) będą dostępne zniżki kolejowe i szczegółowe informacje na temat giełdy, o których również tutaj napiszę...
Jeśli macie jakieś pytania, sugestie, wątpliwości - piszcie śmiało...
Osoby z Poznania i okolic chcące pomóc w organizacji giełdy również proszę o kontakt.
pozdrawiam,
Grothesk
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedziDo końca następnego tygodnia (lub lepiej i bezpieczniej powiedziawszy - do jesiennej giełdy tyskiej) będą dostępne zniżki kolejowe i szczegółowe informacje na temat giełdy, o których również tutaj napiszę...
Comment
-
Comment