Giełda w Poznaniu? Fakty, mity, hipotezy... :-)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • abernacka
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.12
    • 10862

Zrobisz jak uważasz, ale w tym terminie ma odbyć się giełda w Elblagu: http://www.browar.biz/forum/showpost...6&postcount=11
    Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• Grothesk
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2005.11
      • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedzi
      A czy już coś wiadomo nt. lokalizacji? Jaka dzielnica, lokal i czy daleko od PKP?
      Zapewniam, że lokalizacja będzie dogodna i do miejsca giełdy będzie bezpośredni dojazd tramwajowy (do 15 min max.) i/lub pieszy (max 5min). Przystanek tramwajowy z 3 liniami jest pod samym dworcem więc nie będzie absolutnie żadnego problemu z dojazdem na giełdę.

Co do dokładnej lokalizacji to szczegółowe informacje napiszę wkrótce. Jak tylko odbiorę zniżki kolejowe to będę rozsyłał je pocztą osobom zainteresowanym, będą także do odebrania na jesiennej giełdzie tyskiej i na giełdzie radomskiej.

Więcej szczegółów już wkrótce! :-)

pozdrawiam,
      Grothesk

Comment

• Grothesk
        • 2005.11
        • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
        Zrobisz jak uważasz, ale w tym terminie ma odbyć się giełda w Elblagu: http://www.browar.biz/forum/showpost...6&postcount=11
        To będą dwie giełdy!
        Ja swoją planowałem od początku roku więc słowa i czynu dotrzymam.
        Nie wiem jak duże i prężne jest zaplecze kolekcjonerskie w Elblągu, ale w Poznaniu udało mi się doliczyć dwadzieścia kilka osób namiętnie siedzących w "piwie i zbieractwie" więc licząc, że 3/4 z nich znajdzie czas aby odwiedzić giełdę na własnych śmieciach a drugie tyle dojedzie spoza Poznania to giełda będzie dla mnie udana! Tym bardziej, że to będzie pierwsza nowożytna giełda po ostatnim spotkaniu w 1995 roku :-)

pozdrawiam,
        Grothesk

Comment

• grzeber
          Major Piwnych Rewolucji
          🥛🥛🥛
          • 2002.05
          • 2890

Proponuje już teraz utworzyć nowy wątek w głównym dziale - http://www.browar.biz/forum/forumdisplay.php?f=13
          Część osób tutaj nie zagląda.
          pozdrawiam
          www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Comment

• Grothesk
            • 2005.11
            • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber Wyświetlenie odpowiedzi
            Proponuje już teraz utworzyć nowy wątek w głównym dziale - http://www.browar.biz/forum/forumdisplay.php?f=13
            Część osób tutaj nie zagląda.
            Daj mi jeszcze czas do poniedziałku to "wypuszczę" oficjalne info, właśnie finalizuję wynajęcie lokalu na okoliczność giełdy... Szczegóły już wkrótce!

Comment

• beny
              • 2001.03
              • 984

u jakie przyspieszenie ktoś Ci nagadał we Lwowie czy co ?

Powodzenia !
              Z piwnym pozdrowieniem
              Radosław Kwiecień

http://npn.mybrute.com/ - skop mi tyłek :P

Comment

• Grothesk
                • 2005.11
                • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beny Wyświetlenie odpowiedzi
                u jakie przyspieszenie ktoś Ci nagadał we Lwowie czy co ?

Powodzenia !

Wiesz... Jakby Ci Jacek Jakubiec co giełdę gadał "gdzie ta wywalona w kosmos obiecana poznańska giełda" to można człowieka zmotywować do działania ;-P a tak na poważnie, o tym, że giełdę planowałem zorganizować mniej więcej w Mikolajki pisałem już wcześniej, ino mialem trochę związane ręce... teraz mam czas i środki na takie zabawy :-)

jak na razie jest termin, lokal i zniżki kolejowe, a to już coś :-)
                a inne głupoty zdążę zorganizować do grudnia, może zwerbuję jeszcze kogoś do pomocy, w końcu w kolektywie siła

Nie obiecuję żadnych kokosów, zaczynam tak naprawdę od zera i póki co sam wszystko załatwiam. Lepiej mniej powiedzieć a więcej zrobić i taką zasadą się kieruję obecnie...

pozdrawiam,
                Tomek

Comment

• kangurpl
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2002.03
                  • 2660

Działaj, działaj - blisko mam to przyjadę
                  Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
                  "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Comment

• dzidek1960
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.01
                    • 1548

Ja też już teraz mogę się zadeklarować że dotrę. Najprawdopodobnie z trzema innymi osobami. To tak dla orientacji ilu możesz się spodziewać.
                    "Ma jednak kraj polski napój warzony
                    z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
                    piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
                    do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
                    mieszkańców, lecz i cudzoziemców
                    wybornym smakiem"
                    Jan Długosz, Historie Piwne
                    Moja strona www w początkowym okresie budowy

Comment

• Grothesk
                      • 2005.11
                      • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl Wyświetlenie odpowiedzi
                      Działaj, działaj - blisko mam to przyjadę
                      Serdecznie zapraszam!
                      Każdy jest mile widziany a im większa frekwencja tym większy sukces giełdy!

Twoje zdrowie!

Comment

• biermann
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2001.09
                        • 2552

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedzi
                        jak na razie jest termin, lokal i zniżki kolejowe, a to już coś :-)
                        Dlaczego jesteś taki tajemniczy. Jeśli lokalizacja jest znana podaj ją.
                        "Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
                        Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
                        Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
                        Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
                        Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.

Comment

• snorre
                          • 2006.02
                          • 655

Ja też chętnie przyjdę, tylko też mnie intryguje jaka to dzielnica - 15 min. tramwajem i 5 min pieszo? To jakoś mi nie pasuje logicznie - strasznie wolno ten tramwaj jedzie - jaki numer?
                          Ostatnia zmiana dokonana przez snorre; 2007-09-30, 15:44.
                          Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!

Comment

• yoreck
                            • 2004.04
                            • 526

Tomek, co najmniej 2 osoby z Lublina raczej na pewno przyjadą na giełdę

Comment

• Grothesk
                              • 2005.11
                              • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedzi
                              Dlaczego jesteś taki tajemniczy. Jeśli lokalizacja jest znana podaj ją.
                              Spokojnie panie Michale. Wszystko o swoim czasie...
                              z Puszczykówka na giełdę rowerem będzie można dojechać a co dopiero samochodem czy pociągiem giełda będzie 2 przystanki od dworca PKP w stronę Górczyna w takim lokaliku na 50 osób, którym nie wiem czy nie zamienię jeszcze na coś większego, szczegóły już wkrótce w nowym oficjalnym wątku. Zostało jeszcze 70 dni do giełdy więc wszystko muszę dopiąć na ostatni guzik.

pozdrawiam,
                              Tomek

Comment

• Grothesk
                                • 2005.11
                                • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snorre Wyświetlenie odpowiedzi
                                Ja też chętnie przyjdę, tylko też mnie intryguje jaka to dzielnica - 15 min. tramwajem i 5 min pieszo? To jakoś mi nie pasuje logicznie - strasznie wolno ten tramwaj jedzie - jaki numer?
                                Na 99% okolice Łazarza, ale w tym tygodniu być może zmienię jeszcze lokalizację na coś większego, bo jak widzę z samego Poznania i okolic będzie conajmniej 30 osobowa ekipa...
                                Nie chciałbym żeby było nam ciasno, więc spróbuję asekuracyjnie znaleźć jeszcze większą salę. Może ktoś ma pomysł?

pozdrawiam,
                                Tomek

Comment

Przetwarzanie...
                                X