Zrobisz jak uważasz, ale w tym terminie ma odbyć się giełda w Elblagu: http://www.browar.biz/forum/showpost...6&postcount=11
Giełda w Poznaniu? Fakty, mity, hipotezy... :-)
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziA czy już coś wiadomo nt. lokalizacji? Jaka dzielnica, lokal i czy daleko od PKP?
Co do dokładnej lokalizacji to szczegółowe informacje napiszę wkrótce. Jak tylko odbiorę zniżki kolejowe to będę rozsyłał je pocztą osobom zainteresowanym, będą także do odebrania na jesiennej giełdzie tyskiej i na giełdzie radomskiej.
Więcej szczegółów już wkrótce! :-)
pozdrawiam,
Grothesk
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziZrobisz jak uważasz, ale w tym terminie ma odbyć się giełda w Elblagu: http://www.browar.biz/forum/showpost...6&postcount=11
Ja swoją planowałem od początku roku więc słowa i czynu dotrzymam.
Nie wiem jak duże i prężne jest zaplecze kolekcjonerskie w Elblągu, ale w Poznaniu udało mi się doliczyć dwadzieścia kilka osób namiętnie siedzących w "piwie i zbieractwie" więc licząc, że 3/4 z nich znajdzie czas aby odwiedzić giełdę na własnych śmieciach a drugie tyle dojedzie spoza Poznania to giełda będzie dla mnie udana! Tym bardziej, że to będzie pierwsza nowożytna giełda po ostatnim spotkaniu w 1995 roku :-)
pozdrawiam,
Grothesk
Comment
-
-
Proponuje już teraz utworzyć nowy wątek w głównym dziale - http://www.browar.biz/forum/forumdisplay.php?f=13
Część osób tutaj nie zagląda.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber Wyświetlenie odpowiedziProponuje już teraz utworzyć nowy wątek w głównym dziale - http://www.browar.biz/forum/forumdisplay.php?f=13
Część osób tutaj nie zagląda.
Comment
-
-
u jakie przyspieszenie ktoś Ci nagadał we Lwowie czy co ?
Powodzenia !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beny Wyświetlenie odpowiedziu jakie przyspieszenie ktoś Ci nagadał we Lwowie czy co ?
Powodzenia !
Wiesz... Jakby Ci Jacek Jakubiec co giełdę gadał "gdzie ta wywalona w kosmos obiecana poznańska giełda" to można człowieka zmotywować do działania ;-P a tak na poważnie, o tym, że giełdę planowałem zorganizować mniej więcej w Mikolajki pisałem już wcześniej, ino mialem trochę związane ręce... teraz mam czas i środki na takie zabawy :-)
jak na razie jest termin, lokal i zniżki kolejowe, a to już coś :-)
a inne głupoty zdążę zorganizować do grudnia, może zwerbuję jeszcze kogoś do pomocy, w końcu w kolektywie siła
Nie obiecuję żadnych kokosów, zaczynam tak naprawdę od zera i póki co sam wszystko załatwiam. Lepiej mniej powiedzieć a więcej zrobić i taką zasadą się kieruję obecnie...
pozdrawiam,
Tomek
Comment
-
-
Ja też już teraz mogę się zadeklarować że dotrę. Najprawdopodobnie z trzema innymi osobami. To tak dla orientacji ilu możesz się spodziewać."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl Wyświetlenie odpowiedziDziałaj, działaj - blisko mam to przyjadę
Każdy jest mile widziany a im większa frekwencja tym większy sukces giełdy!
Twoje zdrowie!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedzijak na razie jest termin, lokal i zniżki kolejowe, a to już coś :-)"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Ja też chętnie przyjdę, tylko też mnie intryguje jaka to dzielnica - 15 min. tramwajem i 5 min pieszo? To jakoś mi nie pasuje logicznie - strasznie wolno ten tramwaj jedzie - jaki numer?Ostatnia zmiana dokonana przez snorre; 2007-09-30, 15:44.Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziDlaczego jesteś taki tajemniczy. Jeśli lokalizacja jest znana podaj ją.
z Puszczykówka na giełdę rowerem będzie można dojechać a co dopiero samochodem czy pociągiem giełda będzie 2 przystanki od dworca PKP w stronę Górczyna w takim lokaliku na 50 osób, którym nie wiem czy nie zamienię jeszcze na coś większego, szczegóły już wkrótce w nowym oficjalnym wątku. Zostało jeszcze 70 dni do giełdy więc wszystko muszę dopiąć na ostatni guzik.
pozdrawiam,
Tomek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snorre Wyświetlenie odpowiedziJa też chętnie przyjdę, tylko też mnie intryguje jaka to dzielnica - 15 min. tramwajem i 5 min pieszo? To jakoś mi nie pasuje logicznie - strasznie wolno ten tramwaj jedzie - jaki numer?
Nie chciałbym żeby było nam ciasno, więc spróbuję asekuracyjnie znaleźć jeszcze większą salę. Może ktoś ma pomysł?
pozdrawiam,
Tomek
Comment
-
Comment