Giełda w Poznaniu? Fakty, mity, hipotezy... :-)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jurgin
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2004.01
    • 153

no dobra, to jak plotki tutaj - to tutaj zapytam.
    Czy nie-zbieracz może na giełdzie zawitać? Chciałbym poprostu spróbować innych piw domowych (bo może ktoś coś przywiezie) i żeby ktoś spróbował moje i powiedział co z nimi jest nie ok, albo że wszystko ok.

Comment

• jerzy
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2001.10
      • 4707

Przeczytaj post numer 89 w tym temacie.
      browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]

Comment

• jurgin
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2004.01
        • 153

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedzi
        Przeczytaj post numer 89 w tym temacie.
        ok, no to i ja się pojawię z kilkoma butelkami piwka

Comment

• Marusia
          Marszałek Browarów Rzemieślniczych
          🍼🍼
          • 2001.02
          • 20221

Ja i Slavoy wybralibyśmy się na jakąś giełdę jeszcze w tym roku. Do Katowic, niestety, nie damy rady - więc może Poznań? Ale mam pytanie - czy po giełdzie Poznaniaki zabezpieczą jakiś lokal na imprezkę pogiełdową? Jakoś nie widzi mi się jazda dla samej giełdy, w końcu też, jak Jerzy, kolekcjonerem nie jestem... chodzi mi głównie o spotkanie w doborowym gronie na, a przy okazji pewnie i tak coś kupię

No i w końcu trzeba wspierać nowe inicjatywy obecnością
          www.warsztatpiwowarski.pl
          www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• jerzy
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2001.10
            • 4707

No właśnie, lokal...
            Bo ja się cały czas wybieram, choć noclegu nie zaklepałem - bo chyba raczej będę wracać od razu w sobotę wieczorem. Ale popołudniowo-wieczorne spotkanie z sekcją poznańska to mus, bez którego wyjazd traci sens!
            browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]

Comment

• kony
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2005.08
              • 1701

Nie bójta - przyjeżdżajta ! Coś się zorganizuje. Wprawdzie sekcja poznańska znana jest ze swojego zrywu do hucznych spotkań ale damy radę. Wczoraj rozmawiałem z Albeertosem i padła koncepcja wykorzystania rozpoczynającej się niebawem kampanii promocyjnej Browaru Fortuna. Jakiś lokal się zarezerwuje w swoim czasie.

Comment

• kony
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2005.08
                • 1701

Nowy temat dotyczący spotkania pogiełdowego:

Wszelkie rozważania na tematy niekonkretnie związane z danym wydarzeniem, wrażenia po imprezach (np. ankiety)

zapraszam do lektury.

Comment

• Grothesk
                  Kapitan Lagerowej Marynarki
                  • 2005.11
                  • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
                  Ja i Slavoy wybralibyśmy się na jakąś giełdę jeszcze w tym roku. Do Katowic, niestety, nie damy rady - więc może Poznań? Ale mam pytanie - czy po giełdzie Poznaniaki zabezpieczą jakiś lokal na imprezkę pogiełdową? Jakoś nie widzi mi się jazda dla samej giełdy, w końcu też, jak Jerzy, kolekcjonerem nie jestem... chodzi mi głównie o spotkanie w doborowym gronie na, a przy okazji pewnie i tak coś kupię

No i w końcu trzeba wspierać nowe inicjatywy obecnością

Mówisz i masz! Spotkanie pogiełdowe będzie, informacja już podana - osoby, które poszukują niedrogiego noclegu proszę o kontakt, może będę w stanie pomóc

Tomek

Comment

• Marusia
                    🍼🍼
                    • 2001.02
                    • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedzi
                    osoby, które poszukują niedrogiego noclegu proszę o kontakt, może będę w stanie pomóc

Tomek
                    Ja narazie liczę na nocleg darmowy, jak nikt się nie zgłosi, to wtedy do Ciebie uderzę.

www.wrowar.com.pl

Comment

• Grothesk
                      • 2005.11
                      • 811

Ja narazie liczę na nocleg darmowy, jak nikt się nie zgłosi, to wtedy do Ciebie uderzę.
                      Nie trzeba wcale uderzać tudzież nikogo bić ;-) myślę, że ktoś się łodezwie i pomoże. Jeśli nie to w miarę możliwości sam udostępnię moje lokum, które na dniach... sobie gdzieś wynajmę! ;-P

Jeśli zaś idzie o ceny noclegów, to za 50zł można śmiało wynająć pokój z dwoma łóżkami - wiele osób wynajmuje takie pokoje studentom zaocznym z całkiem przyzwoitymi warunkami, mogę się rozejrzeć za dobrymi ofertami, w końcu na jedną noc nie ma co iść do Szeratona za 500zł :-)

Tomek

Comment

• Ahumba
                        Pułkownik Chmielowy Ekspert
                        🥛🥛🥛🥛
                        • 2001.05
                        • 9087

Odnośnie noclegów.
                        50 zeta ?
                        Elbląg ( w tym samym czasie proponuje za 20zeta).
                        Za kawałek podłogi mogę dać ........ zgodnie z cennikiem browarowym 2 własne piwka w tym porterek z MDM pt. "Małpa w czerwonym".
                        Jak nie będzie chętnych, to jadę do Elbląga.
                        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                        znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• zulu
                          Porucznik Browarny Tester
                          • 2004.04
                          • 299

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedzi
                          Odnośnie noclegów.
                          50 zeta ?
                          Za kawałek podłogi mogę dać ........ zgodnie z cennikiem browarowym 2 własne piwka w tym porterek z MDM pt. "Małpa w czerwonym".
                          I na tym przykładzie widać najlepiej dlaczego konkurencja na rynku jest lepsza od monopolu

Comment

• Marusia
                            🍼🍼
                            • 2001.02
                            • 20221

Szantażysta

Ja w sumie też mogłam napisać, że jak mnie nikt nie przenocuje, to niech mi żaden Poznaniak na imprezy do Piotrowic nie przyjeżdża Ale ja taka nie jestem paskuda jak Ty

P.S. A do Elbląga i tak nie pojadę, bo raz, że za daleko, a dwa, że... no... ta historia z nosorożcem....
                            Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2007-11-08, 18:39.

www.wrowar.com.pl

Comment

• Grothesk
                              • 2005.11
                              • 811

Odnośnie noclegów.
                              50 zeta ?
                              Hmmm... 50zł za pokój z dwoma łóżkami, aneksem kuchennym i własną łazienkę w CENTRUM Poznania to dużo? :-) Wychodzi 25zł za osobę co na wielkość aglomeracji poznańskiej i ceny noclegów w hotelach rzędu 150-200zł i w górę, jest kwotą, moim zdaniem, śmieszną... ale nie zaglądam nikomu do kieszeni Jeśli Elbląg proponuje 20zł za dobę a Poznań 25 to może faktycznie lepiej pojechać do Elbląga - zawsze to 5zł w kieszeni

Ja bardzo chętnie bym przenocował kogoś, i to wcale nie jedną osobę. ale moja aktualna sytuacja mieszkaniowa mi na to nie pozwala. Sam w sumie zmieniam teraz lokum i nie mogę niczego nikomu zagwarantować, ale jeśli będę mógł jakoś pomóc to na pewno dam
                              znać...

pozdrawiam,
                              Grothesk

PS. Maćku nie marudź tylko widzimy się 8 grudnia w Poznaniu, a nocleg Ci załatwię albo za dwa piwa albo za dwie dychy albo za darmochę
                              Twoje zdrowie

Comment

• Grothesk
                                • 2005.11
                                • 811

Szantażysta

Ja w sumie też mogłam napisać, że jak mnie nikt nie przenocuje, to niech mi żaden Poznaniak na imprezy do Piotrowic nie przyjeżdża Ale ja taka nie jestem paskuda jak Ty
                                Przenocuje przenocuje. Postaram się coś wykombinować

Tomek

Comment

Przetwarzanie...
                                X