Ark już się dowiedział, że jutro będzie domek rezerwował i ma pełną obsadę - siebie, Jarka lat 12, Żą z żoną i nas
Wspólne zakwatrowanie na XII MGB w Żywcu
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Domek dla Trójmiasta zarezerwowany
Ech cóż to będzie za szalony tydzień - 2 koncerty w Chorzowie, Żywiec i krakowskie smocze głowy itpOstatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2007-03-15, 15:38.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ja zarezerwowałem domek seniorski warszawski *
Skład:
Sopista z Agnieszką
Kibi z synem
Ahumba z Żoną-Taxi
*seniorstwo dotyczy TYLKO mnie, sopisty i KibiegoWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Zakup piwa przed giełdą
Witam,
Jeżeli będziecie zainteresowani zakupem Brackiego i Portera czy np Paulanera na wieczorne degustacje przed giełdą to przygotuję dla birofilów specjalną ofertę cenową (beczka, butelka i puszka). Istnieje również możliwość wypożyczenia 2-3 urządzeń do rozlania piwa z beczki. Zainteresowanych proszę pisać na: grzegorz.zwierzyna@grupazywiec.pl
Pozdrawiam,
Grzegorz
Comment
-
-
Myślę, że niech się zgłosi JEDNA osoba, bo wszak chyba razem będziemy korzystać z tych dobrodziejstw
Comment
-
-
domki dla Katowic i okolic
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaJa zarezerwowałem domek seniorski warszawski *
Skład:
Sopista z Agnieszką
Kibi z synem
Ahumba z Żoną-Taxi
*seniorstwo dotyczy TYLKO mnie, sopisty i Kibiego
Czy byłby ktoś chętny by się przespać tam na czas Giełdy bo mark33 pragnie zarezerwować domek lub domki w terminie 15-17 VI.
Jeden domek to 6 osób. Czas na wpłacenie pieniędzy jeszcze jest tylko chodzi o rozpoznanie sytuacji osobowo-piwnej.
OŻ FREGATA www.gat.pl
Na dzień obecny chętni do domku to:
mark33
jasiu_piwosz
ZIOMEK2Ostatnia zmiana dokonana przez ZIOMEK2; 2007-03-16, 10:24.
Comment
-
-
Zgłaszam się do zakwaterowania jako jedna lub dwie osoby (jutro potwierdzę czy 1 czy 2).
W każdym razie szukam pozostałej czwórki (piątki) do wypełnienia domku, ewentualnie zapytuję czy ktoś nie ma przypadkiem braków, zeby przyjąć kogoś do siebie. Nie chrapię, nie prątkuję, myję się codziennie i można się przy mnie bez obaw schylać po mydło. Nie mam także uprzedzeń rasowych ani regionalnych. Mogę też zrobić jajecznicę albo coś równie wykwintnego. Po spożyciu alkoholu mogę grać na dowolnie wybranym instrumencie poza harfą.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyZgłaszam się do zakwaterowania jako jedna lub dwie osoby (jutro potwierdzę czy 1 czy 2).
W każdym razie szukam pozostałej czwórki (piątki) do wypełnienia domku, ewentualnie zapytuję czy ktoś nie ma przypadkiem braków, zeby przyjąć kogoś do siebie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Jeśli chcesz to dołącz do katowickiego, jesteśmy bardzo tolerancyjni, chyba najbardziej ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyZgłaszam się do zakwaterowania jako jedna lub dwie osoby (jutro potwierdzę czy 1 czy 2).
W każdym razie szukam pozostałej czwórki (piątki) do wypełnienia domku, ewentualnie zapytuję czy ktoś nie ma przypadkiem braków, zeby przyjąć kogoś do siebie. Nie chrapię, nie prątkuję, myję się codziennie i można się przy mnie bez obaw schylać po mydło. Nie mam także uprzedzeń rasowych ani regionalnych. Mogę też zrobić jajecznicę albo coś równie wykwintnego. Po spożyciu alkoholu mogę grać na dowolnie wybranym instrumencie poza harfą.Ostatnia zmiana dokonana przez albeertos; 2007-03-16, 11:50.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertosZa to strasznie faulujesz jak gramy w piłę
Tylko jak na razie to ja miałem pękniętą kość ogonową a teraz to ja mam prawdopodobnie pęknięte żebro (dzięki Twojemu wspólnikowi piwowarskiemu chyba).
A że czasem nogę wystawię trochę za daleko to juz inna sprawa. Przecież jestem początkujący, nie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyJasne !
Tylko jak na razie to ja miałem pękniętą kość ogonową a teraz to ja mam prawdopodobnie pęknięte żebro (dzięki Twojemu wspólnikowi piwowarskiemu chyba).
A że czasem nogę wystawię trochę za daleko to juz inna sprawa. Przecież jestem początkujący, nie
Zeby nie by offtopa:
nie wiem co z moim zakwaterowaniem, bo rodzinnie cały domek to za drogo, poza tym te musowe wyżywienie mi nie pasuje, przedraża imprezę i wiąże czasowo. Jechać jesteśmy zdecydowani, ale pewnie coś innego będziemy musieli sobie zorganizować.(_)>
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertosZ tymi faulami to Arcy mówił, on cały czas chce być z Tobą w drużynie Ja nie narzekam.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertosnie wiem co z moim zakwaterowaniem, bo rodzinnie cały domek to za drogo, poza tym te musowe wyżywienie mi nie pasuje, przedraża imprezę i wiąże czasowo. Jechać jesteśmy zdecydowani, ale pewnie coś innego będziemy musieli sobie zorganizować.
Chyba akurat was 6 będzie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyBramkarza dotychczas jeszcze nie udało mi się sfaulować ale jeśli Arcy szuka zaczepki to popracuję nad tym w następną środę.
Byłem przekonany, że bierzecie cały domek razem z Łukaszem "łamaczem żeber"
Chyba akurat was 6 będzie.(_)>
Comment
-
Comment