Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wspólne zakwatrowanie na XII MGB w Żywcu
Collapse
X
-
W imieniu swoim i małego_bartosza oświadczam, że akceptujemy wszelkie proponowane kombinacje żywieniowe jak również będziemy partycypować w kosztach zakupu beczki z oferty Grzegorza. Jesli dobrze zrozumiałem to marcopolok będzie działał w tym temacie. Będziemy robić jakieś głosowanie jakie piwo kupić czy bierzemy po jednej beczce z każdego ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplJeżeli nie macie nić przeciwko to:
6. KangurPl od piątku do niedzieli (dwa noclegi)
No i przywozisz żółty ser dla wszystkich do zatkania uszu na noc
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Ja się nie zgłaszam, bo potem się okaże, że to dla jakieś konkretnej grupy osób. Tym razem będę ostrożniejszy i poczekam na rozwinięcie tematu.
Piwo oczywiście, że będzie dla konkretnej grupy osób - konkretnie dla tej grupy, która się na to piwo złoży
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes...
tylko mi bez takich. same znane osoby!! chyba najspokojniejszy domek.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Czy ten Paulaner z oferty Grzegorza to pszeniczny i do tego beczkowy?
No i w jakiej cenie?
Bo Brackie, to raczej pewniak w typach na zamawiane piwo.
I tak sobie myślę, że chcielibyśmy mieć degustacje przed i pogiełdowe
P.S. Oczywiście jesteśmy za krupniokami na ogniskoOstatnia zmiana dokonana przez iron; 2007-03-17, 22:52.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamNajbardziej mnie interesuje czy w którymś jest wolne miejsce które mógł bym "zagospodarować"
Uaktualniona lista wygląda tak:
1. administracyjny (Maggyk, Marusia, Jaqba, Art, Slavoy, Qboland)
2. wrocławski (Wiktoria, Monne, Pepek, Jerzy, Marcin_wc, naczelnik)
3. seniorski (Agnieszka, Żona-Taxi, sopista, Ahumba, kibi z synem) - jest za krupniokami
4. warszawski (Małażonka, Ark, Jarek lat 12, Żą, Zyziek, iron) - jest za krupniokami
5. lajbockowy (Nitka, Schlangi, Bahtol, e-prezes...)
6. trójmiejski (Bombadil13 i ktuś jeszcze pewnie)
7. ślązacy i przyjaciele ( mark33, jasiu_piwosz (Piecia), ZIOMEK-2, kony, bartosz, kangurpl) - mark33, kony i bartosz są za krupniokami
8. jaro-w (i tyle tylko wiadomo)
9. wg2 + żona + córka + zięć
reszta jeszcze się nie ustosunkowała co do krupniokówOstatnia zmiana dokonana przez Ahumba; 2007-03-17, 22:57.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes...
tylko mi bez takich. same znane osoby!! chyba najspokojniejszy domek.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
Comment