Wspólne zakwatrowanie na XII MGB w Żywcu

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kony
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.08
    • 1701

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
    Jest Was dwóch "poszukujących": Ty i DanielJakubowski. Orientujcie się szybko, zamówcie jakąś "4", bo zostaniecie na lodzie
    Mam już nawet dla Was trzeciego. Jak zrobi sobie komputer to potwierdzi osobiście
    Póki co jak jest jakaś 4 to faktycznie sobie rezerwujcie bo pod chmurką to może być różnie

Comment

• pwolak
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.11
      • 176

Witam, w zasadzie to też bym chętnie wybrał się do Żywca... Mam nadzieje, że nic mi w tym nie przeszkodzi, ale do czerwca jeszcze daleko Tak czy siak chętnie załapałbym się na jakiś domek. Jak widzę w 'ślązacy i przyjaciele' miejsc już brak, tak więc pisałbym się na tą wspominaną czwórkę...

Comment

• kony
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2005.08
        • 1701

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pwolak
        Witam, w zasadzie to też bym chętnie wybrał się do Żywca... Mam nadzieje, że nic mi w tym nie przeszkodzi, ale do czerwca jeszcze daleko Tak czy siak chętnie załapałbym się na jakiś domek. Jak widzę w 'ślązacy i przyjaciele' miejsc już brak, tak więc pisałbym się na tą wspominaną czwórkę...
        No to musicie tylko wybrać spośród siebie kierownika lokalu który zadzwoni i dokona rezerwacji

Comment

• jasiu_piwosz
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2004.12
          • 620

A czy do tych kaszaneczek mogę przywieść Bałkańskiego Smoka ?

Comment

• Marusia
            Marszałek Browarów Rzemieślniczych
            🍼🍼
            • 2001.02
            • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwosz
            Czy Ty piszesz o tym, o czym ja myślę?
            www.warsztatpiwowarski.pl
            www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Titus_Fox
              Porucznik Browarny Tester
              • 2005.10
              • 400

nie wiem czy ktokolwiek mnie tam widział w ekipie, ale z miłą chęcią zgłosiłbym swój akces do domku Lajbocków. Uprzejmie zatem proszę o dopisanie mnie do listy

Comment

• huanghua
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2005.10
                • 1910

Domek trójmiejski został ustalony dawno, dawno temu. Ino trza wrócić do pradziejów tematu.
                Najnowsze dane odnośnie domków:

1. administracyjny (Maggyk, Marusia, Jaqba, Art, Slavoy, Qboland)
                2. wrocławski (Wiktoria, Monne, Pepek, Jerzy, Marcin_wc, naczelnik)

3. seniorski (Agnieszka, Żona-Taxi, sopista, Ahumba, kibi z synem)
                4. warszawski (Małażonka, Ark, Jarek lat 12, Żą, Zyziek, iron)

5. lajbockowy ( Nitka, Shlangie, Bahtol, e-prezes)
                6. trójmiejski (Bombadil13, skandal, chmielmilej, Pendragon, Piwochłon, ja i moja Patrycja)
                7. ślązacy i przyjaciele ( mark33, jasiu_piwosz (Piecia), ZIOMEK-2, kony, bartosz, kangurpl)
                8. jaro-w (Aga,Matej,Kuba & Jaro)
                9. wg2 + żona + córka + zięć
                Kolor czerwony oznacza uaktualnienie
                W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)

Comment

• strzelczyk76
                  Kapitan Lagerowej Marynarki
                  • 2003.11
                  • 823

10. strzelczyk76 + Marta + przyjaciele - będzie nas 4 lub 6 osób, to się jeszcze okaże

domek pisze się na ewentualne ognisko - także Marusiu możesz nas ująć w negocjacjach,
                  zarezerwowałem przedostatni domek, został jeszcze jeden - także spieszcie się...
                  NORMALNOŚĆ

Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.

Comment

• Marusia
                    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                    🍼🍼
                    • 2001.02
                    • 20221

UWAGA - POST WIELCE MERYTORYCZNY:-D

Dzwoniłam do Fregaty i jest tak:

zamienią nam śniadanie i kolację w sobotę na wyżerkę ogniskową. Jaką, to pani Irena Pezda kazała dzwonić w czerwcu i ustalać, słusznie, w sumie teraz tych kaszanek kupowac nie będą Wtedy ją poproszę o zaproponowanie menu ogniskowego

Ognisko, oczywiście, jest dodatkowo płatne (ponoć po drewno muszą 40 km jechać), jedyne 100 zł, więc proszę sobie doliczyć jakieś 2 złote od łebka do zakwaterowania, myślę, że jakoś ten koszt wytrzymacie

Zbiórkę tych 2 złotych zrobię ja, zawieszę sobie tabliczkę "zbieram na ognisko", ba, jest jeszcze tyle czasu, że sobie taką koszulkę wydrukuję

To tyle póki co, zatem domki mogą się decydować jeszcze 2 miesiące, tylko zaliczki wpłacajcie.
                    www.warsztatpiwowarski.pl
                    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• jasiu_piwosz
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2004.12
                      • 620

Marusia - ja chyba piszę o tym co Ty myślisz, a próbowałaś troszeczkę w Krakowie.

Comment

• ZIOMEK2
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2004.09
                        • 2523

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
                        Nie 100 zł, bo dwa obowiązkowe posiłki to jest razem minimum 180 zł
                        Co do zakwaterowania, to tez nie wychodzi "na jedno", bo jak więcej osób nocuje, to nie robi wyborów, kto stanowi te "pierwsze cztery", które płacą więcej, tylko dzieli się kasą po równo.

O tym, że "na legalu" może nocować 8 osób to pierwsze słyszę, ale rozumiem, że pytałeś i tak Ci powiedzieli
                        Właściwie to wszystko jest sprawą negocjacji, różnice cenowe w domkach minimalne jak pisałem wcześniej, wszelkie info o którym napisałem pozyskałem od Pani Ireny Pezdy i inne.

PS
                        Fajnie, że sobotę załatwiłaś - wielkie piwa od całej rzeszy z Forum tam chcących spędzić kilka chwil .

Comment

• ZIOMEK2
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2004.09
                          • 2523

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwosz
                          kaszanki kaszanką ale większość chce krupnioki a Ty zrób tak , podziel te swoje wynalazki na:
                          - dla Pań po sto gram
                          - dla Panów na 200 !
                          - małżeństwa za 250 !

Mam kilka powyższych objętości ( głównie 100 i 200 ) mogę Tobie pomóc rozlać, daj znać na PW gdyby Tobie zabrakło buteleczek !?

Comment

• Shlangbaum
                            Pułkownik Chmielowy Ekspert
                            • 2005.03
                            • 5828

Najnowsze dane odnośnie domków:
                            5. lajbockowy ( Nitka, Shlangie, Bahtol, e-prezes)
                            5. lajbockowy ( Nitka, Bahtol, małe dziecko, Shlangie, e-prezes, Agnieszka, siostra e-prezesa)

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_Fox
                            nie wiem czy ktokolwiek mnie tam widział w ekipie, ale z miłą chęcią zgłosiłbym swój akces do domku Lajbocków. Uprzejmie zatem proszę o dopisanie mnie do listy
                            Patrz post #19.

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• Ahumba
                              Pułkownik Chmielowy Ekspert
                              🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.05
                              • 9087

stan domków

W Miedonii - 10 - przybyło 1

1. administracyjny (Maggyk, Marusia, Jaqba, Art, Slavoy, Qboland)
                              2. wrocławski (Wiktoria, Monne, Pepek, Jerzy, Marcin_wc, naczelnik)
                              3. seniorski (Agnieszka, Żona-Taxi, sopista, Ahumba, kibi z synem)
                              4. warszawski (Małażonka, Ark, Jarek lat 12, Żą, Zyziek, iron)
                              5. lajbockowy ( Nitka, Bahtol, Batholątko, Agnieszka, e-prezes, Shlangie,)
                              6. trójmiejski (Patrycja, huanghua, Bombadil13, skandal, chmielmilej, Pendragon, Piwochłon)
                              7. ślązacy i przyjaciele ( mark33, jasiu_piwosz (Piecia), ZIOMEK-2, kony, bartosz, kangurpl)
                              8. jaro-w (Aga,Matej,Kuba & Jaro)
                              9. wg2 + żona + córka + zięć
                              10. strzelczyk76 + Marta + przyjaciele
                              Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                              znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Titus_Fox
                                Porucznik Browarny Tester
                                • 2005.10
                                • 400

ogłaszam zatem przetarg nieograniczony i bez wstępnych warunków na domek gotowy mnie przygarnąć w związku z zajętością lajbockowego. Dziękuję z góry wszystkim oferentom

Comment

Przetwarzanie...
                                X