Jest Was dwóch "poszukujących": Ty i DanielJakubowski. Orientujcie się szybko, zamówcie jakąś "4", bo zostaniecie na lodzie
Mam już nawet dla Was trzeciego. Jak zrobi sobie komputer to potwierdzi osobiście
Póki co jak jest jakaś 4 to faktycznie sobie rezerwujcie bo pod chmurką to może być różnie
Witam, w zasadzie to też bym chętnie wybrał się do Żywca... Mam nadzieje, że nic mi w tym nie przeszkodzi, ale do czerwca jeszcze daleko Tak czy siak chętnie załapałbym się na jakiś domek. Jak widzę w 'ślązacy i przyjaciele' miejsc już brak, tak więc pisałbym się na tą wspominaną czwórkę...
Witam, w zasadzie to też bym chętnie wybrał się do Żywca... Mam nadzieje, że nic mi w tym nie przeszkodzi, ale do czerwca jeszcze daleko Tak czy siak chętnie załapałbym się na jakiś domek. Jak widzę w 'ślązacy i przyjaciele' miejsc już brak, tak więc pisałbym się na tą wspominaną czwórkę...
No to musicie tylko wybrać spośród siebie kierownika lokalu który zadzwoni i dokona rezerwacji
nie wiem czy ktokolwiek mnie tam widział w ekipie, ale z miłą chęcią zgłosiłbym swój akces do domku Lajbocków. Uprzejmie zatem proszę o dopisanie mnie do listy
10. strzelczyk76 + Marta + przyjaciele - będzie nas 4 lub 6 osób, to się jeszcze okaże
domek pisze się na ewentualne ognisko - także Marusiu możesz nas ująć w negocjacjach,
zarezerwowałem przedostatni domek, został jeszcze jeden - także spieszcie się...
zamienią nam śniadanie i kolację w sobotę na wyżerkę ogniskową. Jaką, to pani Irena Pezda kazała dzwonić w czerwcu i ustalać, słusznie, w sumie teraz tych kaszanek kupowac nie będą Wtedy ją poproszę o zaproponowanie menu ogniskowego
Ognisko, oczywiście, jest dodatkowo płatne (ponoć po drewno muszą 40 km jechać), jedyne 100 zł, więc proszę sobie doliczyć jakieś 2 złote od łebka do zakwaterowania, myślę, że jakoś ten koszt wytrzymacie
Zbiórkę tych 2 złotych zrobię ja, zawieszę sobie tabliczkę "zbieram na ognisko", ba, jest jeszcze tyle czasu, że sobie taką koszulkę wydrukuję
To tyle póki co, zatem domki mogą się decydować jeszcze 2 miesiące, tylko zaliczki wpłacajcie.
Nie 100 zł, bo dwa obowiązkowe posiłki to jest razem minimum 180 zł
Co do zakwaterowania, to tez nie wychodzi "na jedno", bo jak więcej osób nocuje, to nie robi wyborów, kto stanowi te "pierwsze cztery", które płacą więcej, tylko dzieli się kasą po równo.
O tym, że "na legalu" może nocować 8 osób to pierwsze słyszę, ale rozumiem, że pytałeś i tak Ci powiedzieli
Właściwie to wszystko jest sprawą negocjacji, różnice cenowe w domkach minimalne jak pisałem wcześniej, wszelkie info o którym napisałem pozyskałem od Pani Ireny Pezdy i inne.
PS
Fajnie, że sobotę załatwiłaś - wielkie piwa od całej rzeszy z Forum tam chcących spędzić kilka chwil .
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwosz
A czy do tych kaszaneczek mogę przywieść Bałkańskiego Smoka ?
kaszanki kaszanką ale większość chce krupnioki a Ty zrób tak , podziel te swoje wynalazki na:
- dla Pań po sto gram
- dla Panów na 200 !
- małżeństwa za 250 !
Mam kilka powyższych objętości ( głównie 100 i 200 ) mogę Tobie pomóc rozlać, daj znać na PW gdyby Tobie zabrakło buteleczek !?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_Fox
nie wiem czy ktokolwiek mnie tam widział w ekipie, ale z miłą chęcią zgłosiłbym swój akces do domku Lajbocków. Uprzejmie zatem proszę o dopisanie mnie do listy
ogłaszam zatem przetarg nieograniczony i bez wstępnych warunków na domek gotowy mnie przygarnąć w związku z zajętością lajbockowego. Dziękuję z góry wszystkim oferentom
Comment