Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_Fox
Wspólne zakwatrowanie na XII MGB w Żywcu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyKontaktuj się z Khamem, on jutro ma rezerwować domek i chyba tam jest jeszcze jedno miejsce. A Kham zapracowany bidulek i chyba na forum nie ma czasu zaglądnąć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamCały dzień nikt nie odbiera. Ciekawostka taka. Wysłałem zapytanie netem. Obaczym co dalej.
Jak podałeś w zgłoszeniu swój nr tel. to oddzwonią.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Marku, nie wiem dlaczego Ty tam jeszcze telefonujesz , przecież wszystko Tobie przekazałem i napisałem, a z Panią Ireną w piątek 8min rozmawiałem - szkoda pieniędzy i czasu.
Skoro ja wysyłam swoje pieniądze pozwolisz, że sam sie skontaktuję z ośrodkiem,
potwierdzę sobie nr konta i zdecyduje ze swoją stówka zrobić.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumbastan domków
W Miedonii - 10 - przybyło 1 ...
Ale nie ma tego złego, był jeszcze jeden pokój 4 osobowy w hotelu więc go przygarnąłem
Więc do listy można dopisać Luk102 z żoną + przyjaciele
Oczywiście jeśli można proszę nas doliczyć do grona kaszankowych skrytożerców oraz o ile pamiętam to do zamawianego piwka???
Comment
-
-
domek nr13
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba7. ślązacy i przyjaciele ( mark33, jasiu_piwosz (Piecia), ZIOMEK-2, kony, bartosz, kangurpl)
Trzynastka tu, trzynastka na sylwestra - coś w tym jest !?
Jeszcze przydała by się szóstka w TOTO !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika luk102
No i przed chwilą dowiedziałem się że nie ma już wolnego domku
Ale nie ma tego złego, był jeszcze jeden pokój 4 osobowy w hotelu więc go przygarnąłem
Comment
-
-
Skoro okazało się, że w domkach oficjalnie może spać 8 osób, to nie widzę, przeszkód, żeby się podokwaterowywać - Lajbocki Cię nie wezmą do siebie? Zwłaszcza, że oni tam w domku mają tylko 5 dorosłych osóbOstatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2007-03-22, 09:38.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaSkoro okazało się, że w domkach oficjalnie może spać 8 osób, to nie widzę, przeszkód, żeby się podokwaterowywać...
Mam w związku z tym oficjalne zapytanie do domku 7. ślązacy i przyjaciele Jeżeli mieszkańcy chcieliby obniżyć koszty spania kosztem większego zużycia tlenu w domku to jeden całkiem świerzo upieczony giełdowicz poszukuje miejsca. Myślę, że w ramach wkupnego jestem w stanie zmusić go do przywiezienia skrzynki piwa z Jagiełły
Comment
-
Comment