Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony
Wspólne zakwatrowanie na XII MGB w Żywcu
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2007-03-22, 09:59.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyJakoś mi to umknęło.
Mam w związku z tym oficjalne zapytanie do domku 7. ślązacy i przyjaciele Jeżeli mieszkańcy chcieliby obniżyć koszty spania kosztem większego zużycia tlenu w domku to jeden całkiem świerzo upieczony giełdowicz poszukuje miejsca. Myślę, że w ramach wkupnego jestem w stanie zmusić go do przywiezienia skrzynki piwa z Jagiełły
Z mojej strony nie widzę przeszkód, jestem za.
Jako zadanie dla Titus_Fox'a jest zebranie w jednym poście zgody reszty lokatorów, za małego_bartosza informuje kony.Ostatnia zmiana dokonana przez mark33; 2007-03-22, 10:01.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33Z mojej strony nie widzę przeszkód, jestem za.
Jako zadanie dla Titus_Fox'a jest zebranie w jednym poście zgody reszty lokatorów, za małego_bartosza informuje kony.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33Z mojej strony nie widzę przeszkód, jestem za.
Jako zadanie dla Titus_Fox'a jest zebranie w jednym poście zgody reszty lokatorów, za małego_bartosza informuje kony.
Ale skoro domki są 8 osobowe...
A kwestię płatności można załatwić "po uczciwemu"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33...za małego_bartosza informuje kony.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony
A kwestię płatności można załatwić "po uczciwemu"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyPo długim dochodzeniu udało mi się ustalić że mały_bartosz na browar.bizie jest zarejestrowany jako raxy ale nie chciałem już mieszać na liście bo tylko bałagan się zrobi.
Niech chociaż roxy napisze "cześć" w pierwszym swoim poście bo można go znaleźć tylko w liście użytkowników .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33Niech chociaż roxy napisze "cześć" w pierwszym swoim poście bo można go znaleźć tylko w liście użytkowników .
Comment
-
-
Właśnie rozmawiałem z o środkiem w sprawie zakwaterowania 8 osób na domek, jest zgoda.
Fizycznie wygląda to następująco: na parterze są dwie wersalki 2 osobowe a więc przy 8 osobach śpi się razem z kimś, na pięterku są 2 sypialnie w każdej po dwa tapczany 1 osobowe.
Tak więc w naszym domku Ziomek i ja śpimy na jedynkach, następnie kangur_pl na jedynce oraz Piecia a po nim jasiu_piwosz.
kony mam nadzieję, że Ci pasuje na spanie z kolegą - napisz.Ostatnia zmiana dokonana przez mark33; 2007-03-22, 10:50.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33kony mam nadzieję, że Ci pasuje na spanie z kolegą - napisz.
Na szczęście mam alibi w postaci stałego związku tak więc mogę odpowiedzieć, że mi pasuje tym bardziej że zawsze można się rozdzielić tą skrzynką z Pokrówki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyTrochę kłopotliwe to pytanie a tym bardziej kłopotliwa publiczna odpowiedź
Na szczęście mam alibi w postaci stałego związku tak więc mogę odpowiedzieć, że mi pasuje tym bardziej że zawsze można się rozdzielić tą skrzynką z Pokrówki
No to spoko, mamy więc na stanie jedną wolną wersalkę niech się meja dogada z Titusem czy chcą na wspólnym wyrze spać. (przepuszczam, że to osobnik męski - cyt. użytkownik)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33No to spoko, mamy więc na stanie jedną wolną wersalkę niech się meja dogada z Titusem czy chcą na wspólnym wyrze spać. (przepuszczam, że to osobnik męski - cyt. użytkownik)
Co do spania, to moim zdaniem najważniejszy jest dach nad głową. A dmuchane materace rozwiązują wszystkie ewentualne rozterki.
Czy zaliczka w związku z tym musi być dopłacona do ośrodka, czy rozliczenie będzie na miejscu ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyMeja to wbrew pozorom męski osobnik.
Co do spania, to moim zdaniem najważniejszy jest dach nad głową. A dmuchane materace rozwiązują wszystkie ewentualne rozterki.
Czy zaliczka w związku z tym musi być dopłacona do ośrodka, czy rozliczenie będzie na miejscu ?
Zaliczka zostaje 100 zł (dotarła do środka) rozliczymy wszystko na miejscu, jeszcze dogadamy szczegóły.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyJakoś mi to umknęło.
Mam w związku z tym oficjalne zapytanie do domku 7. ślązacy i przyjaciele Jeżeli mieszkańcy chcieliby obniżyć koszty spania kosztem większego zużycia tlenu w domku to jeden całkiem świerzo upieczony giełdowicz poszukuje miejsca. Myślę, że w ramach wkupnego jestem w stanie zmusić go do przywiezienia skrzynki piwa z Jagiełły
Comment
-
Comment