Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
Wspólne zakwatrowanie na XII MGB w Żywcu
Collapse
X
-
Uwzględniając uwagi z ostatniego okresu:
1. administracyjny (Maggyk, Marusia, Jaqba, Art, Slavoy, Qboland)
2. wrocławski (Wiktoria, Monne, Pepek, Jerzy, Marcin_wc, naczelnik)
3. DOMEK NR 11 - seniorski (Agnieszka, Żona-Taxi, sopista, Ahumba, kibi z synem)
4. DOMEK NR 14 - warszawski (Małażonka, Ark, Jarek lat 12, Żą, Zyziek, iron)
5. lajbockowy ( Nitka, Bahtol, małe dziecko, Shlangie, e-prezes +1, )
6. trójmiejski (Patrycja , huanghua, Bombadil13, Pendragon,skandal, chmielmilej, Piwochłon)
7. DOMEK NR 13 - ślązacy i przyjaciele (mark33, jasiu_piwosz (Piecia), ZIOMEK-2, kony, mały_bartosz vel raxy, kangurpl, meja )
8. jaro-w (Aga,Matej,Kuba & Jaro)
9. wg2 + żona + córka + zięć
10. strzelczyk76 + Marta + przyjaciele
11. luk102, żona + przyjaciele
czarny kolor – CHYBA jedzą to co zaserwuje stołówka
niebieski kolor – przysługującą kolację zamieniają na ognisko
zielony kolor - jedzą to co zaserwuje stołówka, ale na ognisko chętnie przyszliby
czerwony kolor - jedzą jajecznicę usmażoną przez Bombadila
IDIOTYCZNE UWAGI
NIE DOTYCZĄ DOMKU POD POZ.5Ostatnia zmiana dokonana przez Ahumba; 2007-03-26, 20:45.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesO ile mi wiadomo nocleg jest z jedzeniem, więc nie rozumiem tych idiotycznych wpisów Ahumby. Jeśli jest opcja zamiany obowiązkowych posiłków na ognisko to się oczywiście piszemy.
Nie doczytałem wcześniej bo nie miałem dostępu do neta i przglądałem wątek rzadko i pobieżnie.
Comment
-
-
No dobra, poproszę o pomalowanie mnie na niebiesko (i na żółto Nie ma co robić zamieszania... W końcu lubię eksperymentować
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Jest możiwość wynajęcia jeszcze jednego domku już w ośodku ale ponoć tuz obok. Domek na 4 osoby, szczegół będę znał po południu. Tylko nie wiem czy warto, bo może lepiej zabrać namiot i rozbić się gdzieś lub wolnego miejsca poszukać. Jakieś podpowiedzi??
Comment
-
-
to dobrze zrobiłeś a Marusia sprawę posiłków/ ognisko w sobotę będzie załatwiać później, pisała na ten temat już chyba przed tygodniem !?
A mnie się marzy przy ognisku także prosiak pieczony na piwie i szaszłyki z jagnięciny lub cały baran, co Wy na to ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamJest możiwość wynajęcia jeszcze jednego domku już w ośodku ale ponoć tuz obok. Domek na 4 osoby, szczegół będę znał po południu. Tylko nie wiem czy warto, bo może lepiej zabrać namiot i rozbić się gdzieś lub wolnego miejsca poszukać. Jakieś podpowiedzi??
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2to dobrze zrobiłeś a Marusia sprawę posiłków/ ognisko w sobotę będzie załatwiać później, pisała na ten temat już chyba przed tygodniem !?
A mnie się marzy przy ognisku także prosiak pieczony na piwie i szaszłyki z jagnięciny lub cały baran, co Wy na to ?
Comment
-
-
i żeby nie było niczegobigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcMój nick może być pokolorowany wszystkimi dostępnymi kolorami
A teraz serio: ze względów zdrowotnych wolałbym zostać zaliczony do grupy "zielonej" i zjeść normalne śniadanie oraz obiadokolację (ew. w postaci prowiantu na wynos), zaś na ognisko przynieść coś kupionego samodzielnie w sklepie.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Historia pewnej jejecznicy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angascMonne, to olej góry i morze i chodź do WarszawyPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezeshalo, u nas też będzie dobrze ! monne nie słuchaj goPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesMogę upiec ciasto (jak tylko będzie na czym), przygotować obiad i co tam tylko chcesz, tylko bądź u nasPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13a ja zrobię jajecznicę na śniadaniePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Monne się nie określiła, czy mieszka z nami. Jak mniemam, cisza oznacza, że zrezygnowała z naszego towarzystwa -> znaczy jajecznicy nie będzie!Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyJajecznicę zjemy my.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneBombadil13 z tego co wiem to jajecznica miała być bez względu na "wszystko", czyżby słomiany zapał...?Ostatnia zmiana dokonana przez Bombadil13; 2007-03-28, 07:58.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyA teraz serio: ze względów zdrowotnych wolałbym zostać zaliczony do grupy "zielonej" i zjeść normalne śniadanie oraz obiadokolację (ew. w postaci prowiantu na wynos), zaś na ognisko przynieść coś kupionego samodzielnie w sklepie.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
Comment