obawiam się, że masz rację, o ile sekcja poznańska w ogóle dojedzie do Wrocławia.
Kham był w zeszłym roku, na poprzednich edycjach był Biermann, który teraz siedzi w Belgii, zatem myślę, że i w tym roku jakiś przedstawiciel lub dwóch zagości u nas
Ale przypominam, że to jest temat o zakwaterowaniu w Żywcu - o zakwaterowaniu we Wrocku będzie w innym temacie w najbliższej przyszłości
Kham był w zeszłym roku, na poprzednich edycjach był Biermann, który teraz siedzi w Belgii, zatem myślę, że i w tym roku jakiś przedstawiciel lub dwóch zagości u nas
Oba ośrodki są porównywalne, ten sam standard, nieco inaczej liczone należności. We Fregacie zyczą sobie dokupić conajmniej jeden posiłek dziennie. W Neptunie w tym terminie jest co rok zlot motocyklistów, więc rezerwować trzeba już, a nie pod koniec kwietnia. Mają strony internetowe, tam jest, co i jak na temat rezerwacji i płacenia.
Dla zachęty dodam, że domki są teoretycznie 6-cio osobowe, ale z karimatami to tam 10 osób z okładem wejdzie, więc koszty zakwaterowania spadają
Jeden domek zajmie Wrocław
OOO jaka ciekawa propozycja . To ja już rezerwuję miejsce dla mojej grubej żółciutkiej karimaty .
To ja się dopisuję:
1. dkrasnodebski
2.założyciel tematu i
3.jego ukochana żona
4.monne
5. Żona-Taxi
6. jej ukochany mąż
7.-10. strzelczyk76 z ferajną (ale nie tą od Kiszota ) +- 2 miejsca - czyli 1 domek
Comment