Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua
Wspólne zakwatrowanie na XII MGB w Żywcu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamJest możiwość wynajęcia jeszcze jednego domku już w ośodku ale ponoć tuz obok. Domek na 4 osoby, szczegół będę znał po południu. Tylko nie wiem czy warto, bo może lepiej zabrać namiot i rozbić się gdzieś lub wolnego miejsca poszukać. Jakieś podpowiedzi??
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamNiestety domek został wynajęty na całe wakacje z opcją na czerwiec. Dopiero na koniec maja ma być jakieś info na temat dostępności.
nie smuć się, coś się znajdzie ...
a kto to jedzie na ten cieszyński browar bo zapisy byly do końca marca a straciłem kierunek gdzie to jest ten osobny temat/ zapisy !?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedzi(...)
1. Skandal z Moniką (1 nocleg)
2. Bombadil (2 noclegi)
3. Piwochłon (raczej 2 noclegi)
4. Pendragon (2 noclegi?)
5. Ja z Patrycją (2 noclegi)
Razem 7 osób.
Czy coś się w tym składzie zmieniło? Kto jedzie PKP z Gdańska (czwartek godz. 19:25)? Z tego co pamiętam to Pendragon tylko jedzie z Krakowa.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Zgadza się - 2 noce. Co do Krakowa, to nie jest to jeszcze pewne, ale raczej tak.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Otrzymałam informację od osoby, która też rezerwowała sobie miejsce we Fregacie, że po za sezonem posiłki wcale nie są obowiązkowe Wprawdzie trzeba się wykłócać, no ale mamy argument, że już ktoś to załatwił.
Jak będę dzwonić na początku czerwca (tak się z panią umawiałam, w celu ustalenia co na ognisko itp.) to zamierzam się wykłócić na 20 zł od głowy za ognisko, ale bez dodatkowych posiłków, które nam chcą wcisnąć. Ustalcie z pozostałymi "kierownikami domków" co z tym fantem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziPytanie do sekcji trójmiejskiej.
Czy coś się w tym składzie zmieniło? Kto jedzie PKP z Gdańska (czwartek godz. 19:25)? Z tego co pamiętam to Pendragon tylko jedzie z Krakowa.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziJa tym pociągiem nie moge jechać, bo jestem jeszcze w pracy. Pojadę tym 20.45 z Gdyni. Może zmienicie nieco plany podróży?W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziA o której będziemy na miejscu?
Ten o 19:25 to TLK, więc pewnie udałoby nam się kupić ciut taniej bilety. Nie ma szans na ten 19:25?W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziZnalazłem... o 9:56
Ten o 19:25 to TLK, więc pewnie udałoby nam się kupić ciut taniej bilety. Nie ma szans na ten 19:25?Poszukuję
Comment
-
-
Chłopaki, dogadujecie się na PW, bo moja istotna informacja dotycząca noclegów w tym momencie kompletnie zaginęła
Comment
-
Comment