Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Wyświetlenie odpowiedzi
Wspólne zakwatrowanie na XII MGB w Żywcu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziTemperatura wody w jeziorze zawsze była wprost proporcjonalna do ilości wypitych piwek
Z drugiej strony nikt nie "karze" godzinę w wodzie siedzieć, a pogoda ma być sprzyjająca
http://www.windguru.cz/pl/index.php?sc=3623 sprawdza się
Comment
-
-
Mi również brak plenipotencji w decydowaniu o zbiorowym spożywaniu piwa przez domek trójmiejski, jednak mnie prosze wliczyć w ogólne rozrachunki.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Też się dołanczam do Brac(i)kiego.
Jak by ktoś miał Lwówka Śląskiego Mocnego to pilnie proszę o PW, wszystko z Kraka i nie tylko dla niego.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kham Wyświetlenie odpowiedziTy mi powiedz czy ma sens bym patentu żeglarskiego poszukał.
Ośrodek jest żeglarski, oprócz rowerków na przystani stały też jakieś łódki.
Jak masz ochotę na żeglarstwo to zobacz tutaj ja się na tym nie znam ja na piwo jadę a nie na łódki bols czy cóś innego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziMarco - Art i Maggyk dorzuca się do Brackobeczkowego
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziJaqba i Qboland też
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNie zaśmiecajmy dodatkowo tematu (...)W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziMaruśka, to jest w ścisłym związku z zakwaterowaniem! Tłumaczyć dalej?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziW przypadku naszych domków to JEST zaśmiecanie tematu, bo jest to pisanie o oczywistościach
Aaaach...eeech...oooch
[/cut]
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Ludki kochane!!!!
Kto z Was będzie może wracał w niedzielę samochodem do Katowic, albo do Warszawy i ma 2 wolne miejsca?
Właśnie się dowiedziałam że w poniedziałek na 7:00 rano muszę być KONIECZNIE w pracy........
Comment
-
Comment