Wspólne zakwatrowanie na XII MGB w Żywcu

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19274

No i spox, wiem na ile się przygotować, ile wybrać gotówki z konta na cały wyjazd.

Comment

• piotry
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2005.08
      • 761

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedzi
      W sumie to nam wszystko jedno gdzie, ja byłabym jednak szczęśliwa gdyby po drodze było schronisko, przynajmniej jedno zbieram pieczątki. Ale jak będzie ładna pogoda to i ze Skrzycznego będę chętnie podziwiała Jez. Żywieckie. No i nie wiem ile będziemy mieli czasu, Piotry coś wspominał, że bierze udział w konkursie "PIramida z piwnych skrzynek" i obawiam się, że nie żartował...
      nie żartował :P

ale spoko dowiem sie w piątek od której do której można startować i jakos damy rade

Comment

• ART
        mAD'MINd
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2001.02
        • 23975

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marcopolok Wyświetlenie odpowiedzi
        max 15 zeta na łeb w zależności od ilości łbów
        Ty zdzierco jak możesz - pewnie znowu sobie nowego Maybacha za to kupisz.
        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• kibi
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.07
          • 1875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi
          No i spox, wiem na ile się przygotować, ile wybrać gotówki z konta na cały wyjazd.
          Weź wszystko, jeśli coś zostanie wpłacisz ponownie

Comment

• ZIOMEK2
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2004.09
            • 2523

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
            Jak to czytam, to już się znowu denerwuję - że niby co, każdy ma sobie wybrać PORCJĘ? I co, potem będzie stół z 20 kotletami, 40 kaszankami i każdy będzie brał wg kartki, którą zamówił?? Czy ich całkiem powaliło??? Naprawdę, nie chcę już tam dzwonić, bo rozniosę tą babę.
            Aby Cię uspokoić to powiem, iż prawdopodobnie za te 17 czy 20 zł przeznaczone na ognisko będzie tzw " Korytko Zarzeczne " ( zestaw także grillowy, trochę tego i owego na bazie wieprzowiny, trochę kiszki, kiełbasy, boczku itp ) o którym wspominałem już w miesiącu marcu - szczególnie polecany przez uroczą panią Irene P. - zestaw wizytówka, firmowy, który długo się będzie pamiętać !

PS
            Jak mi wiadomo, wyroby z żywiecczyzny są przepyszne, wystarczy popróbować "chłopskiego jadła " lub " świńskiego ryja " np w Jeleśni.

Comment

• Cyrkonia
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2001.10
              • 1936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2 Wyświetlenie odpowiedzi

PS
              Jak mi wiadomo, wyroby z żywiecczyzny są przepyszne,
              w szczególności kiełbasa żywiecka z Morlin pod Olsztynem
              www.stat-gra.pl

Comment

• ZIOMEK2
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2004.09
                • 2523

nie wiem jak ta mutacja smakuje ale chodzi " o wyroby z żywiecczyzny " spożywane tam na miejscu w sprzyjających okolicznościach !

Comment

• Cyrkonia
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2001.10
                  • 1936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2 Wyświetlenie odpowiedzi
                  nie wiem jak ta mutacja smakuje ale chodzi " o wyroby z żywiecczyzny " spożywane tam na miejscu w sprzyjających okolicznościach !
                  to ja zamawiam oscypka!!!!!!!!!!!!!!!!! bo te na W-M to tylko konserwowe
                  www.stat-gra.pl

Comment

• Basik
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2006.06
                    • 1308

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia Wyświetlenie odpowiedzi
                    Oscypek do pifcia to super sprawa I nie wiem czy oscypek sprawia że piwo smakuje lepiej czy odwrotnie ?

Comment

• adam16
                      Pułkownik Chmielowy Ekspert
                      • 2001.02
                      • 9865

Pewnie jak co roku będzie na samej giełdzie normalny i smażony. Mniam!

Mnie żal, nie powiem co sciska, że nie będzie mnie z Wami przed i po giełdzie. Ale za rok, już na mus nie przepuszczę, jak tylko dożyję
                      Browar Hajduki.
                      adam16@browar.biz
                      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Basik
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2006.06
                        • 1308

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedzi
                        Pewnie jak co roku będzie na samej giełdzie normalny i smażony. Mniam!
                        No na taki smażony a raczej chyba grillowany liczę. W każdym razie tyle na dzisiaj- do zobaczenia w Żywcu ! Spokojnej drogi !

Comment

• Titus_Fox
                          Porucznik Browarny Tester
                          • 2005.10
                          • 400

ech...czytam tak o tych przygotowaniach i czytam... i mnie szlag trafia, że musze kiblować. No ale miłej zabawy i oby giełda za rok miała podobną organizację, a już nie wiem co by się działo - pojadę

Comment

• MarcinKa
                            Major Piwnych Rewolucji
                            🍼🍼
                            • 2005.02
                            • 2736

Ty tu nie czekaj do przyszłego roku tylko na zlot się wybierz, w ramach treningu.
                            To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• kangurpl
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2002.03
                              • 2660

... bo te na W-M ...
                              Czy ciągle muszę zagadki rozwiązywać???

Te W-M dopiero przed chwilą załapałem ale to było po konsumpcji 2,5 letniego klasztorniaczka

Zabieram zresztą kilka sztuk ze sobą (egzemplarze już rozdysponowane - ilość limitowana).
                              Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
                              "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Comment

• Cyrkonia
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2001.10
                                • 1936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl Wyświetlenie odpowiedzi
                                Czy ciągle muszę zagadki rozwiązywać???

Te W-M dopiero przed chwilą załapałem ale to było po konsumpcji 2,5 letniego klasztorniaczka
                                zawsze można jeszcze podać NOL
                                www.stat-gra.pl

Comment

Przetwarzanie...
                                X