No i spox, wiem na ile się przygotować, ile wybrać gotówki z konta na cały wyjazd.
Wspólne zakwatrowanie na XII MGB w Żywcu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziW sumie to nam wszystko jedno gdzie, ja byłabym jednak szczęśliwa gdyby po drodze było schronisko, przynajmniej jedno zbieram pieczątki. Ale jak będzie ładna pogoda to i ze Skrzycznego będę chętnie podziwiała Jez. Żywieckie. No i nie wiem ile będziemy mieli czasu, Piotry coś wspominał, że bierze udział w konkursie "PIramida z piwnych skrzynek" i obawiam się, że nie żartował...
ale spoko dowiem sie w piątek od której do której można startować i jakos damy rade
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marcopolok Wyświetlenie odpowiedzimax 15 zeta na łeb w zależności od ilości łbów- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNo i spox, wiem na ile się przygotować, ile wybrać gotówki z konta na cały wyjazd.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJak to czytam, to już się znowu denerwuję - że niby co, każdy ma sobie wybrać PORCJĘ? I co, potem będzie stół z 20 kotletami, 40 kaszankami i każdy będzie brał wg kartki, którą zamówił?? Czy ich całkiem powaliło??? Naprawdę, nie chcę już tam dzwonić, bo rozniosę tą babę.
PS
Jak mi wiadomo, wyroby z żywiecczyzny są przepyszne, wystarczy popróbować "chłopskiego jadła " lub " świńskiego ryja " np w Jeleśni.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2 Wyświetlenie odpowiedzi
PS
Jak mi wiadomo, wyroby z żywiecczyzny są przepyszne,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2 Wyświetlenie odpowiedzinie wiem jak ta mutacja smakuje ale chodzi " o wyroby z żywiecczyzny " spożywane tam na miejscu w sprzyjających okolicznościach !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia Wyświetlenie odpowiedzito ja zamawiam oscypka!!!!!!!!!!!!!!!!! bo te na W-M to tylko konserwowe
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia Wyświetlenie odpowiedzito ja zamawiam oscypka!!!!!!!!!!!!!!!!! bo te na W-M to tylko konserwowe
Mnie żal, nie powiem co sciska, że nie będzie mnie z Wami przed i po giełdzie. Ale za rok, już na mus nie przepuszczę, jak tylko dożyjęBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziPewnie jak co roku będzie na samej giełdzie normalny i smażony. Mniam!
Comment
-
-
Ty tu nie czekaj do przyszłego roku tylko na zlot się wybierz, w ramach treningu.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia Wyświetlenie odpowiedzi... bo te na W-M ...
Te W-M dopiero przed chwilą załapałem ale to było po konsumpcji 2,5 letniego klasztorniaczka
Zabieram zresztą kilka sztuk ze sobą (egzemplarze już rozdysponowane - ilość limitowana).Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl Wyświetlenie odpowiedziCzy ciągle muszę zagadki rozwiązywać???
Te W-M dopiero przed chwilą załapałem ale to było po konsumpcji 2,5 letniego klasztorniaczka
Comment
-
Comment