Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl
Wyświetlenie odpowiedzi
Wspólne zakwatrowanie na XII MGB w Żywcu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziA wracając do rdzenia tematu proponuję osobom z Trójmiasta wyjazd o 19:25, przesiadka w Katowicach, a na miejscu 07:29.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kham Wyświetlenie odpowiedziMam rocznego na wymiane. Znajdzie szię jeszcze coś??
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziJeśli wyjeżdżacie dziś w ww. godzinie, to spotkamy się jutro świtem na dworcu w Katowicach.
Wysiadasz w Żywcu czy Pietrzykowicach?
P.S. Rozumiem, ze tego dawno obiecanego stouta zabrać?W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziKangurpl już pędzi przez Polskę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kham Wyświetlenie odpowiedziTo niech w Poznanu sobie zrobi przerwe. U mnie ma nocleg a u Konego miejsce w autku.
Comment
-
-
Czy Ci co pracują odczuwają również, że dnia dzisiejszego czas płynie wolniej, krzesło jest jakby bardziej niewygodne i ogólnie lipa?
Chyba już nie mogę się doczekaćŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziCzy Ci co pracują odczuwają również, że dnia dzisiejszego czas płynie wolniej, krzesło jest jakby bardziej niewygodne i ogólnie lipa?
Chyba już nie mogę się doczekać
ale mniej sie to odczuwa jak sie pracuje a nie siedzi na forum :P
- wiem z doświadczenia
Comment
-
-
dojazd/ bus
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziPo pobieżnym przeszukaniu wydaje mi się, że dobrym transportem na tej trasie jest autobus linii 6. Odległość raptem jakieś ~3 km,
Mam jeszcze starą informacje, otrzymaną w marcu br.
Oprócz linii nr 6 z Żywca przez Pietrzykowice kursuje tam jeszcze linia nr 9. Tu: www.zywiec.pl znajdziesz także rozkład mzk jw
Należy wysiadać na przystanku Zarzecze Balaton lub Ośrodek KWK, od stacji PKP / przejazd w Pietrzykowicach odpowiednio na 2 lub 3 przystanku, najlepiej pytać w autobusie, w sąsiedztwie jest ośrodek Neptun i oś. młodzieżowy.
Mapę powiatu znajdziesz tu: www.starostwo.zywiec.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedzitak tez to czują
ale mniej sie to odczuwa jak sie pracuje a nie siedzi na forum :P
- wiem z doświadczeniaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziŚwietnie. Do zobaczenia w Katowicach.
Wysiadasz w Żywcu czy Pietrzykowicach?
P.S. Rozumiem, ze tego dawno obiecanego stouta zabrać?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziCzyli o 5 osobówką z Katowic jedzie nas całkiem fajna grupaW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopista Wyświetlenie odpowiedziA swoją drogą jak to jest? Teraz jest 13.10 a wczoraj o tej porze była już 15-ta.
Comment
-
Comment