Wspólne zakwatrowanie na XII MGB w Żywcu
Collapse
X
-
-
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Chyba z Katowic jedzie o 6.14
Grupa Krakowiaków, tzn. LajboCKów też tma będzie, tzn 1/3 tych co ma dotrzeć.
Ostatnia zmiana dokonana przez MarcinKa; 2007-06-14, 17:26.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
koleją/ autobusem do OŻ Fregata
Oprócz linii nr 6 z Żywca przez Pietrzykowice kursuje tam jeszcze linia nr 9. Tu: www.zywiec.pl znajdziesz także rozkład mzk jw
Należy wysiadać na przystanku Zarzecze Balatonlub Ośrodek KWK
Mapę powiatu znajdziesz tu: www.starostwo.zywiec.plComment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment
-
-
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
Related Topics
Collapse
-
Gdzieś w okolicy będziemy się kręcić, może ktoś będzie miał ochotę na wspólne piwo w Piwnej Beczce.
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...9-piwna-beczka
Godziny raczej wieczorne, jak ktoś chętny ruszyć...-
Channel: Spotkania Forumowiczów
2024-04-18, 21:45 -
-
Ma ktoś ochotę na wspólne piwo w sobotę w Gdańsku? Mam pociąg o 21:45 i przedtem chętnie jakiegoś dobrego piwa dzban opróżnię
W ciągu dnia mam w planie m.in. pg4
-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
W piątek 14.07.2017 przed naszym magazynem będziemy warzyć English IPA. Jeśli chcielibyście zobaczyć, jak wygląda warzenie, zadać nam jakieś pytania związane z warzeniem czy po prostu wspólnie powarzyć serdecznie zapraszamy.
Zaczynamy o 10.00. Koniec przewidziany na 16.00.
-
Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie
-
-
Dosyć ciekawe i z naszej perspektywy egzotyczne połączenie mikrobrowaru z barem serwującym kuchnię ukraińską na Filipinach. Ale do rzeczy.
Lokal położony w samym centrum niedużej (ok. 40 tyś.) miejscowości El Nido. Rzut beretem od lokalnej plaży (która jednak obecnie przypomina...-
Channel: Azja
-
-
Siedlecka Loża Piwowarów Domowych ma zaszczyt zaprosić na kolejne piwne wydarzenie w przesławnym mieście Siedlce. Tym razem będzie to wspólne warzenie piwa.
Na wspólne warzenie piwa zapraszamy wszystkich, którzy lubią piwo - zarówno wyrobionych piwowarów, jak i osoby jeszcze...2014-04-18, 17:21 - Loading...
- Koniec listy.
Comment