Przy rezerwacji TERAZ zaliczkę trzeba wpłacić do końca marca, ew. początek kwietnia.
Mi pani za dwa noclegi powiedziała 150 zł, tylko teraz nie wiem już, czy policzyła za dwa domki, czy za jeden
Ja za jeden warszawski domek 6-osobowy mam przedpłacić 100 zeta
Obsada już prawie ustalona. Czekam jeszcze na potwierdzenie dwóch ludków
Zgłosiłam Artowi uporządkowanie tego tematu i błagam, weźcie się do kupy i rezerwujcie te domki. Ideą tematu było zebranie towarzystwa w jednym miejscu, bo w zeszłym roku strasznie żałowaliśmy, że browar.biz podzielony został na osobne grupy mieszkające w różnych miejscach.
Konkretne dane co do Fregaty podałam, zbierzcie się po 1-2 domki i rezerwujcie póki czas
Wasze zdrówko i przestańcie skakać sobie do oczu z powodu byle głupoty, w końcu po to są "mordki", żeby wiadomo było, czy ktoś pisze serio, czy nie...
A sprzątać mi sie tego teraz nie chce, może zajmę się tym później.
No to wielka szkoda, bo mało komu się będzie chciało przebrnąć przez cały ten bajzel, żeby się dowiedzieć, na czym stanęło Możesz mi udostępnić narzędzia moderatorskie do tego tematu to sama tu poczyszczę, może nawet co nieco przechmielę.
Ja w każdym razie przed chwilą zarezerwowałam dwa domki dla wstępnie zapodanej ekipy na którejś poprzedniej stronie, Ahumba tez robi swoje, liczę, że pozostałe ekipki zrobią to samo - Trójmiasto już też miało ekipę domkową - zarezerwowaliście?
Inni niech się pogrupują i zrobią to samo, powtarzam: na miejscu można się przecież pozamieniać, chodzi o względną łatwość ściągalności kasy i organizacji na miejscu.
Comment