Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos
Wspólne zakwatrowanie na XII MGB w Żywcu
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Jeśli chcesz to dołącz do katowickiego, jesteśmy bardzo tolerancyjni, chyba najbardziej ?
1. mark33
2. jasiu_piwosz
3. ZIOMEK2
4. kony
5. mały bartosz
Czekam na sygnał co i jak z zaliczkami.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykWeźcie Maryhha i Magdę z Frankiem, obniżycie koszty wynajęcia domku, no i w ten sposób bedziecie mogli zamówic jedzenie i zostać z nami(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertosNo fajnie by było, aczkolwiek z tego co wiem, to Maryhhy też nie są na 100% pewnie czy uda im sie jechać. A tu czas rezerwacji nieubłagalnie leci i zaraz może domków zabraknąć.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos
nie wiem co z moim zakwaterowaniem, bo rodzinnie cały domek to za drogo, poza tym te musowe wyżywienie mi nie pasuje, przedraża imprezę i wiąże czasowo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyTako więc, jeśli nikt z pozostałych zamieszkiwaczy nie ma nic naprzeciwko, pozwolę sobie potwierdzić mnie w dwóch osobach. Tak więc skład domku śląsko-poznańsko-krasnostawskiego wyglądałby następująco:
1. mark33
2. jasiu_piwosz
3. ZIOMEK2
4. kony
5. mały bartosz
Rozmawiałem z jasiem_piwoszem, pisze się tylko na nocleg z soboty na niedzielę (można więc dobrać jedną osobę z piątku na sobotę- chętni wystąp ), co do rezerwacji - można dokonać w poniedziałek dziś notuje tylko pan z obsługi technicznej i nijak się to ma do stanu faktycznego. W poniedziałek zadzwonię jeszcze raz i mam na dzieję dokonam rezerwacji dla naszej szóstki.
Zaliczki uzgodnimy po rezerwacji domku.Ostatnia zmiana dokonana przez mark33; 2007-03-16, 16:15.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33W poniedziałek zadzwonię jeszcze raz i mam na dzieję dokonam rezerwacji dla naszej szóstki.
Tak czy owak, myślę że trzeba rezerwować a ta szósta osoba zawsze się znajdzie do czerwca. Może nawet do jutra bo wiem że Kham się namyśla to dzisiaj na spotkaniu mu pomogę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyMoże za dużo namieszałem, pierwszy ja to ja a drugi ja to mały bartosz tak więc jest nas na razie 5 szt. Chyba, że coś przeoczyłem.
Tak czy owak, myślę że trzeba rezerwować a ta szósta osoba zawsze się znajdzie do czerwca. Może nawet do jutra bo wiem że Kham się namyśla to dzisiaj na spotkaniu mu pomogę
Daj znać jak mocno pomogłeś , ja zadzwonię do Fregaty w poniedziałek z rana.
Comment
-
-
Może kangurpl do Was dołączy.
Wiem, że szuka noclegu.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyTako więc, jeśli nikt z pozostałych zamieszkiwaczy nie ma nic naprzeciwko, pozwolę sobie potwierdzić mnie w dwóch osobach. Tak więc skład domku śląsko-poznańsko-krasnostawskiego wyglądałby następująco:
1. mark33
2. jasiu_piwosz
3. ZIOMEK2
4. kony
5. mały bartosz
6. KangurPl od piątku do niedzieli (dwa noclegi)Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironArk już się dowiedział, że jutro będzie domek rezerwował i ma pełną obsadę - siebie, Jarka lat 12, Żą z żoną i nas
Zaklepane. Dwa noclegi od piątku do niedzieli, kolacja w piątek i sobotę, śniadanie w sobotę i niedzielę. Ew. opcja przedłużenia do poniedziałku (info dla Żąleną). Zaliczka po 20 pln od sztuki płatna na moje konto do 23-03-2007.
Reszta jutro na pw.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplJeżeli nie macie nić przeciwko to:
6. KangurPl od piątku do niedzieli (dwa noclegi)
Tylko te śniedania i kolacje, może je zamienić na gazdowską kiszkę przy ognisku, jest lepsza od niejednego krupnioka a w miejscowosci Wieprz kosztuje tylko 4,90 zl / kg !?
Moze ktos pogada z Dyrekcja Osrodka ?
Jesli nie to ja mogę sprobować !?
Do jutra !
Comment
-
Comment