Wspólne zakwatrowanie na XII MGB w Żywcu
Collapse
X
-
-
Comment
-
Comment
-
Przy okazji informuję, że bilet z Dw. Głównego kosztował mnie 24 zł.Comment
-
Ludzie!!!!
Jest jeszcze w jakimś domku wolne miejsce?
Wykluła mi się możliwość wyjazdu dopiero teraz.
Proszę tylo o poważne propozycjeTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Ja już się k... pogubiłem czy jem coś czy nie. Całe to kombinowanie z posiłkami powoduje, że nie wiem czy mam brać coś do jedzenia czy nie, nie wspomnę już kiedy będzie coś do jedzenia. Czasem mam wrażenie, że komuś się nudzi...
No i co z tym zostawianiem bagaży we ośrodku. Wiadomo, że jedziemy do Cieszyna ok. 10-11, więc jeśli doba jest od tej niechby 14 to co z bagażami?Last edited by e-prezes; 2007-06-11, 23:14.Comment
-
Comment
-
Ja już się k... pogubiłem czy jem coś czy nie. Całe to kombinowanie z posiłkami powoduje, że nie wiem czy mam brać coś do jedzenia czy nie, nie wspomnę już kiedy będzie coś do jedzenia. Czasem mam wrażenie, że komuś się nudzi...
No i co z tym zostawianiem bagaży we ośrodku. Wiadomo, że jedziemy do Cieszyna ok. 10-11, więc jeśli doba jest od tej niechby 14 to co z bagażami?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesnie wspomnę już kiedy będzie coś do jedzeniaLast edited by Shlangbaum; 2007-06-12, 10:25.Comment
-
U nas w domku na razie jest tak: obiadokolacja w piątek i w sobotę z prawdopodobną wymianą na ognisko i prowiant oraz śniadanie w niedzielę. Jak przyjedziemy tam w piątek przed Cieszynem, to będziemy pertraktować bo na razie jest burdel i we Fregacie sami już nie wiedzą jak jestComment
-
U nas w domku na razie jest tak: obiadokolacja w piątek i w sobotę z prawdopodobną wymianą na ognisko i prowiant oraz śniadanie w niedzielę. Jak przyjedziemy tam w piątek przed Cieszynem, to będziemy pertraktować bo na razie jest burdel i we Fregacie sami już nie wiedzą jak jest
A co do burdelu - na własne życzenie Pani Pezdy jest, skoro zażyczyła sobie, żeby każdy indywidualnie potwierdzał. Mark33 ma tam jeszcze dzwonić i dać znać na czym stoimy.Comment
-
-
Comment
-
Czy ognisko ma być w sobotę?
Ludzie, ale burdel......Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
Comment