Ognisko ma być w sobotę, nic się nie zmieniło. Ja nie zamierzam odpuszczać piątku, zwłaszcza, że pszenice będę degustować. Zapewne i tak prosto z Cieszyna wylądujemy w Piwiarni Żywieckiej. Wcześniej E-prezes sam zgłaszał, że domek krakowski najlepiej żadnych posiłków by nie chciał, ale skoro się pozmieniało, to już kontynuujmy ten burdel i niech sobie każdy robi, jak chce. No, myślę, że choć co do ogniska w sobotę to mamy jakiś consensus?
Wspólne zakwatrowanie na XII MGB w Żywcu
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziOgnisko ma być w sobotę, nic się nie zmieniło. Ja nie zamierzam odpuszczać piątku, zwłaszcza, że pszenice będę degustować. Zapewne i tak prosto z Cieszyna wylądujemy w Piwiarni Żywieckiej. Wcześniej E-prezes sam zgłaszał, że domek krakowski najlepiej żadnych posiłków by nie chciał, ale skoro się pozmieniało, to już kontynuujmy ten burdel i niech sobie każdy robi, jak chce. No, myślę, że choć co do ogniska w sobotę to mamy jakiś consensus?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziZamiast przepłacać w ośrodku lepiej zjeść coś na mieście na co ma się ochotę.
Z głodu nie poginiemy zupa piwna czekaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Właśnie odłożyłem słuchawkę, sprawy mają się tak.
Kierownicy domków ustalają co chcą jeść w piątek rano, suchy prowiant w cenie kolacji czy cóś inne.
Warto wtedy nadmienić o której będą we Fregacie. Osoby które się nie określą ( jutro od 10:00 ) będą proszone telefonicznie o podanie opcji żywieniowej na piątek (z Fregaty mają dzwonić do kierowników domków)
Sprawy dalszego wyżywienia zostaną omówione na miejscu głównie chodzi o 2 posiłki czyli śniadanie sobota i niedziela (może być suchy prowiant).
Za obiado-kolację sobotnią mamy ognisko.
Domek 13 w piątek bierze suchy prowiant i na wycieszkę śmiga.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziZamiast przepłacać w ośrodku lepiej zjeść coś na mieście na co ma się ochotę.
Z głodu nie poginiemy zupa piwna czeka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziW domku nr 13 z noclegu zrezygnował Ziomek, czyli jest miejsce na dwie nocki.
Przebrnięcie lektury tego tematu duuuużo czasu zajmuje.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
.................dubel...................Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2007-06-12, 12:01.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziZa obiado-kolację sobotnią mamy ognisko.
Po za tym Marku, jak już jesteś tak dobry i jakoś dogadujesz się z tą....(stek przekleństw) to niech Ci raczy powiedzieć, co nam proponują na to ognisko. Bo ja nie chcę kiełbasy za 20 zł
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPo pierwsze, miał być obiad, 17 zł, a nie obiadokolacja, 20 zł. chyba, że w to wliczone już jest zapłacenie za ognisko, za które kazali płacić osobno 100 zł.
Po za tym Marku, jak już jesteś tak dobry i jakoś dogadujesz się z tą....(stek przekleństw) to niech Ci raczy powiedzieć, co nam proponują na to ognisko. Bo ja nie chcę kiełbasy za 20 zł
Mają być jakieś lepsze rarytasy.Ostatnia zmiana dokonana przez mark33; 2007-06-12, 12:04.
Comment
-
-
Tak, ale trzymajmy jeden front: zamiast obiadu 17 zł na prowiant na ognisko + 1,5 zł za ognisko od głowy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziTak, ale trzymajmy jeden front: zamiast obiadu 17 zł na prowiant na ognisko + 1,5 zł za ognisko od głowy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedzibędzie menu do wyboru na ognisko np. karczek z grilla, kaszanka itp
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziJa sobie przypomniałam, że ktoś mi obiecał zrobić śniadanko
Comment
-
Comment