Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
Wyświetlenie odpowiedzi
Wspólne zakwatrowanie na XII MGB w Żywcu
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzia gdzie ja napisałem, że nie chce nic jeść?? dałem Marusi wolną rękę jak chodzi o pertraktacje dt. posiłków, ale jak widać kierownik naszego domku ma inne plany. jeśli mam zjeść byle co w Piwiarni Żywieckiej w piątek to wolę zjeść coś porządnego w ośrodku za tę samą cenę.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Ponieważ z tego co mi wiadomo domek seniorski (Nr 11) zapełni się dopiero późnym popołudniem uprzedziłem panią w recepcji, co piątkowe żarcie może sobie sama skonsumować (za swoje dudki), o sobotnim ognisku pogadamy po przyjeździe i że może ewentualnie liczyć na niedzielne śniadanie. Pani była zadowolona z rozmowy.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziPonieważ z tego co mi wiadomo domek seniorski (Nr 11) zapełni się dopiero późnym popołudniem uprzedziłem panią w recepcji, co piątkowe żarcie może sobie sama skonsumować (za swoje dudki), o sobotnim ognisku pogadamy po przyjeździe i że może ewentualnie liczyć na niedzielne śniadanie. Pani była zadowolona z rozmowy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziA gdzie ja napisałam cokolwiek o Tobie, poza tańcem na rurze
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziW Piwiarni Żywieckiej można zjeść nie tylko byle co. Już nie pisz więcej, bo Grzesiek Cię do knajpy nie wpuści
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziale solidaryzujesz się z Marusią
pamiętam, że którejś giełdy, był problem ze zjedzeniem czegoś bezmięsnego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziale solidaryzujesz się z Marusią
pamiętam, że którejś giełdy, był problem ze zjedzeniem czegoś bezmięsnego.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziA od kiedy Ty jesteś bezmięsny?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJak to czytam, to już się znowu denerwuję - że niby co, każdy ma sobie wybrać PORCJĘ? I co, potem będzie stół z 20 kotletami, 40 kaszankami i każdy będzie brał wg kartki, którą zamówił?? Czy ich całkiem powaliło??? Naprawdę, nie chcę już tam dzwonić, bo rozniosę tą babę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziw piątek bywam!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedzi..... Inna sprawa, że każdy zamówi co innego
No bo przecież każdy chciałby dostać to co zamówił, a jaka możliwość późniejszych reklamacji:
- gdzie mój karczek?,
- a moja kaszanka była za mała!!! itp.
2. swoja drogą ciekawy jestem co będą chcieli zaproponować w ramach tych 17 czy 20 zł.
No bo chyba nie kawałek kaszanki !!!Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziw piątek bywam!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl Wyświetlenie odpowiedzi1. I tu mieliby problem jak nad tymi zamówieniami zapanować
No bo przecież każdy chciałby dostać to co zamówił, a jaka możliwość późniejszych reklamacji:
- gdzie mój karczek?,
- a moja kaszanka była za mała!!! itp.
2. swoja drogą ciekawy jestem co będą chcieli zaproponować w ramach tych 17 czy 20 zł.
No bo chyba nie kawałek kaszanki !!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedziMożesz mi wierzyć albo nie, ale w moim kościele parafialnym ksiądz podawał w ogłoszeniach, że ze względu na święto kościelne w najbliższy piątek post nie obowiązuje
A propos Giełda Żywiecka to międzynarodowa jest, ale żeby kościelna to nie wiedziałem
Comment
-
Comment