a gdzie ja napisałem, że nie chce nic jeść?? dałem Marusi wolną rękę jak chodzi o pertraktacje dt. posiłków, ale jak widać kierownik naszego domku ma inne plany. jeśli mam zjeść byle co w Piwiarni Żywieckiej w piątek to wolę zjeść coś porządnego w ośrodku za tę samą cenę.
Wspólne zakwatrowanie na XII MGB w Żywcu
Collapse
X
-
a gdzie ja napisałem, że nie chce nic jeść?? dałem Marusi wolną rękę jak chodzi o pertraktacje dt. posiłków, ale jak widać kierownik naszego domku ma inne plany. jeśli mam zjeść byle co w Piwiarni Żywieckiej w piątek to wolę zjeść coś porządnego w ośrodku za tę samą cenę.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Ponieważ z tego co mi wiadomo domek seniorski (Nr 11) zapełni się dopiero późnym popołudniem uprzedziłem panią w recepcji, co piątkowe żarcie może sobie sama skonsumować (za swoje dudki), o sobotnim ognisku pogadamy po przyjeździe i że może ewentualnie liczyć na niedzielne śniadanie. Pani była zadowolona z rozmowy.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Ponieważ z tego co mi wiadomo domek seniorski (Nr 11) zapełni się dopiero późnym popołudniem uprzedziłem panią w recepcji, co piątkowe żarcie może sobie sama skonsumować (za swoje dudki), o sobotnim ognisku pogadamy po przyjeździe i że może ewentualnie liczyć na niedzielne śniadanie. Pani była zadowolona z rozmowy.Comment
-
pamiętam, że którejś giełdy, był problem ze zjedzeniem czegoś bezmięsnego.Comment
-
W sumie to chyba tak, znaczy rok temu, ale dzień po giełdzie, jedliśmy pyszne ale mięsne dania.. I raczej chyba na takie jedzenie to miejsce jest nastawione. Ale były też chyba jakieś kluski i sałatki. I wolałabym jednak jedzenie w browarze niż jedzenie we Fregacie. Jakoś już nie mam do Fregaty zaufania i w ich jedzenie też nie wierzę Obyś się pozytywnie rozczarował jeżeli się zdecydujesz.Comment
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Jak to czytam, to już się znowu denerwuję - że niby co, każdy ma sobie wybrać PORCJĘ? I co, potem będzie stół z 20 kotletami, 40 kaszankami i każdy będzie brał wg kartki, którą zamówił?? Czy ich całkiem powaliło??? Naprawdę, nie chcę już tam dzwonić, bo rozniosę tą babę.Comment
-
1. I tu mieliby problem jak nad tymi zamówieniami zapanować
No bo przecież każdy chciałby dostać to co zamówił, a jaka możliwość późniejszych reklamacji:
- gdzie mój karczek?,
- a moja kaszanka była za mała!!! itp.
2. swoja drogą ciekawy jestem co będą chcieli zaproponować w ramach tych 17 czy 20 zł.
No bo chyba nie kawałek kaszanki !!!Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesjak widać kierownik naszego domku ma inne planyComment
-
1. I tu mieliby problem jak nad tymi zamówieniami zapanować
No bo przecież każdy chciałby dostać to co zamówił, a jaka możliwość późniejszych reklamacji:
- gdzie mój karczek?,
- a moja kaszanka była za mała!!! itp.
2. swoja drogą ciekawy jestem co będą chcieli zaproponować w ramach tych 17 czy 20 zł.
No bo chyba nie kawałek kaszanki !!!Comment
-
A propos Giełda Żywiecka to międzynarodowa jest, ale żeby kościelna to nie wiedziałemComment
Comment