Pani P. robiła co mogła, ale my nie daliśmy się i tradycyjnie było NUDNO
Wspólne zakwatrowanie na XII MGB w Żywcu
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl Wyświetlenie odpowiedzi(...)
To my Pezdzie laski nie robimy (...)W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziTrudno by było
Comment
-
-
a ja siedzę sobie właśnie na konferencji w Łańsku.....
oczywiście sama wóda i wino... więc poszłam sobie do baru kupić piwo.... obok mnie profesor z AE Wrocław.... też kupuje piwo i mówi: ".... bo wie Pani... ja to co roku na taką imprezę do Żywca jeżdżę.... i byłem tydzień temu.... a tak wogle to ja Panią gdzieś widziałem..."
i tak na drugim końcu świata można znaleźć ..... ziomków
Buziaki... idę dalej skakać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia Wyświetlenie odpowiedziobok mnie profesor z AE Wrocław....browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
akurat nie Prof. Rymarczyk..... ten stwierdził że bywa co roku w Żywcu ale jeden dzień i przy okazji dodatkowej innej imprezy....... jak się okazało to dla nich były sztuczne ognie...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia Wyświetlenie odpowiedzi... jak się okazało to dla nich były sztuczne ognie...Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedzi...a ja myślałem, że to był Gandalf...
Kto zgadnie co to? Nagroda - dowolnie wybrane piwo z browaru Tymotki
Podpowiedź: Hej świnki, to ja, Wasza świnka Halinka.
E... teraz to będzie zbyt łatweLast edited by banaszek; 2007-06-26, 17:55.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedziE... teraz to będzie zbyt łatwebrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziczyli nie tylko dla orłów?Last edited by banaszek; 2007-06-26, 19:26.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziHahaha, a ledwie mi się to kołatało w głowie.
Ale kiedyś "trójki" słuchałem tak jak teraz RAMu - czyli praktycznie non-stop...
Przypomnę się przed Zlotem. Albo i wcześniej.
Polecam - niedziela, od 10:00 do 13:00 (Tanie granie na śniadanie), w Trójce oczywiście, są powtórki z NTDO.
Przypomnij się koniecznie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziPezda laski nam nie robi
Wy wielcy zbereźnicy - tylko jedno Wam w głowie - kobiety, piwo i śpiew !
Comment
-
Comment